2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در حال انجامشم ولی عقبم

🤦

خودم تنبلی کردم وگرنه استارتر یه تاپیک بود میگف حداقل روزی هزار تا بگو جواب میگیری

اره والا تاالان یه خواسته ای داشتم گرفتنش البته منتظر نتیجشم💔😔

شاید الان بگمش ۹۹درصد شماها بگین چه چیز ساده ایه ولی برا من غیرممکن بود

الان فک کنم ۱۳یا،۱۴۰۰۰تا فک کنم فرستادم 

که خیلی عقبم

آخه هزار تا زیاد وقت نمیبره من خودم بد برنامه ریزی کردم 

ا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چشم حتما   عزیزم اسمتو بگو بنویسم  رفتم سلامتو به اقا برسونم  منم به واسطه مادرم میر ...

💔💔💔💔💔💔دعامون کن ما رو هم💔💔💔💔ما جزو دلشکسته های منتظرِاین در گاهیم😔💔💔💔💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خب عزیزم چرا وقت نمیبره نمیفرستی😅

چی بگم والا🤦یا یادم میره یا..

برا ازدواج حاجت میده؟

نمیدونم ولی یه نصیحت بهت میکنم تو ازدواج اول به حرف مامان و بابات خیلی گوش بده بعد تحقیقات خیلی برید زندگی من داشت نابود میشد به دست خودم بابام با تحقیقات نجاتم داد ولی اول امام حسین تو محرم بود چوا این اتفاق بعدش بابام نجاتم داد

💔💔💔💔💔💔دعامون کن ما رو هم💔💔💔💔ما جزو دلشکسته های منتظرِاین در گاهیم😔💔💔💔💔

چشم عزیزم دعاتون میکنم  حتما اسمتونو بدید یاداشت کنم رفتم سلامتو برسونم به اقا امام رضا علیه السلام ایشالا که حاجت رواشید عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792