2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم به عقلم گوش دادم چقدر فراموش کردنش سخته ولی💔

فراموش میشه بالاخره

فکر نکن بهش

اونوقت خدای نکرده مثل من باید روزی هزار بار خودتو فحش بدی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم به عقلم گوش دادم چقدر فراموش کردنش سخته ولی💔

اسی منم تو همین شرایطم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم 

عاشقشم ولی دارم گند میزنم نه میتونم منطقو در نطر بگیرم نه قلبو وای خدا دارم دیونه میشم 

به خدا نمیتونم تصمیم بکیرم دارم این وسط فقط عین شمع اب میشم 😭😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
عشقی که با منطق باشه 🖤

میشه واقعا 

به نطرم توی این دوره این عشقا خیلی کمه😟

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
اسی منم تو همین شرایطم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم  عاشقشم ولی دارم گند میزنم نه میتونم منطقو در ن ...

هیچکی نیس واقعا کمکم کنه جام تصمیم بگیره همش میترسم منطق تصمیم بگیرم میدونم پشیمون میشم 

اگه قلبمو در نطر بگیرم میدونم باهاش بدبخت میشم یعنی کلا روانی میشم باهاش 

ای خدا فقط تو موندی واسن یه راهی نشونم بده بتونم تصمیم بگیرم😭😢

اسی منم تو همین شرایطم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم  عاشقشم ولی دارم گند میزنم نه میتونم منطقو در ن ...

وای من که از خودم روندمش💔فکر کردم این منطقه فکر نمی کردم آنقدر سخت باشه اگه دوست داشتی دلایلتو بگو این شخص من قلبا دوست دارم ولی از من کوچیکتره و دو شهر متفاوتیم کار و سربازی نداره ولی می دونم آیندش درخشانه