2777
2789
عنوان

خواستگار🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 43 پست
اسی شاید فکر کرده تو از عکس اون خوشت نیومده . در واقع به نوعی اونم منتظر شماست انگار

نمیدونم والا خب باید ی چیزی بگه تا نظرمو بگم 

البته احتمالش هست اینجوری فک کنه با واکنش من ب عکسش 

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئنم خودش با خواهرش اومدن

سه صفحه فقط تاپیک زدی براش؟؟؟خدا رحم کرد خواستگاره زیاد برات مهم نیست اگر برات مهم بود نی نی سایت و فتح میکردی جانم همه ما باید جمع میکردیم میرفتیم دیگه(شوخی)   ولش کن بابا چقدر فکرت و درگیر کردی مهم نیست اصلا خواستگار سنتی همینه یکی میپسنده یکی نمیپسنده فکر کردی همه اونا که خواستگار سنتی داشتن همه پسندیدن نه جانم اینطور نیست 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

خانومی از نظر من ازتون خوشش اومده خاسته یه تحقیق کوچولو بکنه و رسما مقدمات رو بچینن و بیان جلو... اگر اومدن حتما فکرکن.گزینه ی خوبیه برا این دوره زمونه برا پسری که نخاسته الکی الکی وقتتو بگیره و ...

سه صفحه فقط تاپیک زدی براش؟؟؟خدا رحم کرد خواستگاره زیاد برات مهم نیست اگر برات مهم بود نی نی سایت و ...

من نمیدونم شما چیکار ب پیگیری من دارین 

آره اصلا پیگیری خوبع؟

واقعا بده ک ی عده اینجا منتظرم ک تاپیک بزنی برن سریع تاپیکای قبلتو نگا کنن کارآگاه بازی کنن 

اگه میتونی در مورد تاپیک الآنم چیزی بگو نظری بده اگه نه یا برات مسخره س هیچی نگو

یکم دیگ صبر کن چه بخواد چه نخواد حتما بازم پیام میده مردام اولش غرور الکی دارن

من همینو میگم ک اگه نمیخوادم بگه 

اینکه هیچی نگن و همینجوری بمونه آدم حس بدی. میگیره واقعا