2789
عنوان

عشق من ..... P

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 59 پست
از...از...همینطوری حدس😄

خدا نکشتت  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله ک پشیمونت نکنه  این روزا تا میفهمن عاشقی دورت میزنن

واقعا درسته 

خدا کنه دور نزنه منو 

البته اگه بفهمه دوسش دارم  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
ن بودم خراب شد💔 عشق برام فقد خداست تمام ❤🤞💚💚💜

واقا جدی جدی یه لحظه دلم واست یه جوری شد

عق من ....m حدس؟

محمد امین ؟

عزیزم خوبه ک اینو فهمیدی من هنو نفهمیدم هوففف

به مرور زمان میفهمی

وقتی عالم و‌آدم تنهات گذاشتن و‌خودت موندی و غصه هات پناه میبری به آغوش خدا و‌قربونش برم پشیمونت نمیکنه 😍❤💜

عشق واقعی فقد خدا🙃عشقای امروزی فقد هورمونه..‌هوا و‌هوسه!بخداا به ندرت پیدا میشه کسی ک فقد با یه نفر بمونه...

همیشه دنبال یه بهتر از تو هستن!

کافیه بفهمن دوسشون داری شاخ میشن برات

با خودشون میگن ما ک‌تونستم مخ اینو ‌بزنیم پس بهترشم گیرمون میاد ....🤔

ادم های الان بخاطر دسترسی راحت به اینترنت و فضای جامعه تنوع طلب شدن 

دختری ک وارد این روابط میشه اگر ترد بشه از جانب پسر ضربع روحی بدی میخوره متاسفانه...خیلی باید مراقب بود.ولی خب احساس و‌قلب که درگیر بشه خیلی سخت میشه جدا شد بهتره همون اول رابطه رو قطع کنی تا بیشتر وابسته نشی

من با کمک خدا و‌مشاوره سر پا شدم حال روحیم داغون بود

شاید باید بیشتر از همه خودت دوست داشته باشی❤

به مرور زمان میفهمی  وقتی عالم و‌آدم تنهات گذاشتن و‌خودت موندی و غصه هات پناه میبری به آغوش خد ...

زیزمی الهی چ سختی ای آره خیلی بده

خدا خودش ککمکم کن

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی