2777
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست
شیرت جون نداره دیگه منم اینطور شدم بچم دیشب کلی زجر کشید شیر مادر دوست داره اما سیرش نمیکنه الان خشک ...

از ترس کولیکش همه چی رو تعطیل کردم..فقط صبح یکم کره مربا😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان دادم ولی کولیکش نمیزاره بخوابه..اینقدر عصبی ام از دور و اطرافم که حتی نمیتونم بخوابم نمیدون ...

ببین یه چند تا توصیه میکنم شاید به دردت خورد. اول از همه دکتر وقتی گفت چرا انقدر شیر دادی و گفتم اطرافیان باعثش به شوهرم تشر زد که ارامش مادر از همه چی مهم تره، مادر نباید به هیچ وجه تحت فشار باشه.

بعد یه لیستی بهم داد که ممنوعیت های غذایی مادر شیرده بود

گوشت گوساله، لبنیات، دلستر و نوشابه های گازدار، حبوبات، بستنی، پفک و اینجور چیزا حذف حداقل تا دو ماه

هر بار بعد از شیردهی حتما اروغش رو بگیر.

شکم و نافش رو با روغن زیتون موافق عقربه های ساعت ماساژ بده

شیر دادنت سر ساعت باشه. مثلا اگه ۲۰ دقیقه کامل میخوره سر دو ساعت بهش شیر بده.

شیرخشک چی میدی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مادر شدت دیوانگی محضه.. خدایا شکرت🙏🙏🙏

دقیقا شوهرم دیروز بهم گفت اگه عشق نبود مادر شدن فقط دیوانگیه

خدا رو شکر درک کرد😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین یه چند تا توصیه میکنم شاید به دردت خورد. اول از همه دکتر وقتی گفت چرا انقدر شیر دادی و گفتم اطر ...

مرسی عزبزم برای توصیه هات..

من گیگوز میدم..میدونی من از لحاظ روحی خیلی اوکی نیستم همش نگران رفتار خودم و باباش با دختر ۵ سالمونم...هی میخوام دعواش نکنم هی بدتر میشه..بعد شب که میخوابه میشینم غصه میخورم😭😭

فکر کنم میگفت نان شیرینه برای همین ممکنه شیر مادرو پس بزنه..من گیگوز میدم وزن گیریشم خیلی خوبه

ببخشید چندتا سوال دیگه هم دارم 🙈

بچتون دختره یا پسر ؟وزنش موقع تولد چقدر بود ؟و هفته چند سزارین شدی؟

منم الان دادم ولی کولیکش نمیزاره بخوابه..اینقدر عصبی ام از دور و اطرافم که حتی نمیتونم بخوابم نمیدون ...

قطره هست برای کولیک هر هشت ساعت بده چنروز بدی خوب میشه اطرافیان ولش کن کمک نمیدن سختشم میکنن شکمشو ماساژ بده شیر دادی زود زمین نذار بغل بگیر پشتشو ماساژ بده بذار هرچقد آروغ داره بزنه

دقیقا شوهرم دیروز بهم گفت اگه عشق نبود مادر شدن فقط دیوانگیه خدا رو شکر درک کرد😄

همین که درک کرده عااالیه...من بخیه هامو ب شوهرم نشون دادم گفتم ببین اوکیه...بهم گفت یه بار دیگه باید باز شه..داشتم سکته میکردم فک کردم عفونت کرده نگو برای بچه دیگه میگفت...یه دختر ۵ساله دارم این یکی پسره..درصورتی که خودش وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون شیاف دیکلو برام گذاشت.خونریزیمو ک دید داشت سکته میکرد..ولی یادش رفت🙁🙁🙁🙁

مرسی عزبزم برای توصیه هات.. من گیگوز میدم..میدونی من از لحاظ روحی خیلی اوکی نیستم همش نگران رفتار خ ...

روز اولی که از بیمارستان اومدم، بخاطر داروهایی که گرفته بودم شیدم قطع شد. خیلی استرس گرفته بودم. وقتی بچه رو بغل میکردم نمیتونستم ارومش کنم بدتر میشدم‌. خواهرم بهم گفت سمت راست بگیرش، اون به صدای قلب ارومت عادت کرده حس میکنی پریشونیتو

تک تک حالت هات روی نینی اثر میذاره

دکتر برای بچه م ببلاک کامفورت نوشت که برای بچه های کولیکی بود. به پوستش نساخت و جوش های ریز کنار هم مثل کهیر زد. بعدش اپتامیل پپتی نوشت که هم پوستش خوب شد، هم کولیک و رفلاکسش خوب شد. خودت بعد از غذا عرق نعنا بخور.

دختر من تقریبا از یک ماهگیش شروع شد تا ۲.۵ ماهگی