2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب نظر من نی نی ب سلامت بیاد از همه چی مهمتره .حالا اگه خودش سرتاریخ رند بیاد که خوبه    

من چهارشنبه دکتر معاینه کرد گفت امروز یا فردا دنیا میاد اگر نیومد شنبه بیا بیمارستان 

میترسم شلوغ باشه و رسیدگی کم بشه 

من چهارشنبه دکتر معاینه کرد گفت امروز یا فردا دنیا میاد اگر نیومد شنبه بیا بیمارستان  میترسم ش ...

اره منم شنیدم خیلی شلوغه .دهانه رحمت بازشده؟هفته هامون یکیه.اخرین پریودت کی بوده؟

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
اره منم شنیدم خیلی شلوغه .دهانه رحمت بازشده؟هفته هامون یکیه.اخرین پریودت کی بوده؟

دهانه رحم باز نشده بود ولی گفت بچه خیلی خیلی اومده پایین و همش کمر درد دارم 

یکم مردادبود 

دهانه رحم باز نشده بود ولی گفت بچه خیلی خیلی اومده پایین و همش کمر درد دارم  یکم مردادبود  ...

اها.من۱۲مرداد.من معاینه نکردم فعلا.اولین زایمانته؟من فعلا پایین نیس انگار.ولی سفالیکه

دهانه رحم باز نشده بود ولی گفت بچه خیلی خیلی اومده پایین و همش کمر درد دارم  یکم مردادبود  ...

اسی تو‌یه تایپک دیگه با یه خانم‌باردار حرف زدم هفتش یکی‌بود باهام قاطی کردم فک‌کردم اونی  اون تیکر زده

اسی تو‌یه تایپک دیگه با یه خانم‌باردار حرف زدم هفتش یکی‌بود باهام قاطی کردم فک‌کردم اونی   &nbs ...

عزیزم

ولی ما هم خیلی فرقی نداریم با هم 

شما هم ماه نهم هستی دیگه و نزدیکی به زایمان 

طبیعی هستید شما؟ 

عزیزم ولی ما هم خیلی فرقی نداریم با هم  شما هم ماه نهم هستی دیگه و نزدیکی به زایمان  طب ...

اره منم طبیعیم . ۳۷هفته و دو روزم

من دیشب شیاف گل مغربی استفاده کردم 

دیگه ماما گفت تو‌این هفته ها هم بیاد سالمه و مشکلی نداره.من پسرم ۴۰هفته رو‌کامل کرد.دیگه برا این گفتم گرمی و‌اینا بخورم‌و‌پیاده روی داشته باشم

بسلامتی عزیزم  انشااله نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی با یک زایمان راحت

سلامت باشی .و همچنین شما  

پیاده روی داشتی تو‌این هفته ها؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز