2777
2789
عنوان

خانوما بیاین برا بی بی چکم نظر بدین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله حتما ممنون  یعنی فکر می‌کنی باشه ؟؟

اخه من خودم ۳روز بعد موعدم تست زدم مثل تست شمابود و بیخیالش شدم و دوسه روز بعد دوباره تست زدم یه کوچولو پررنگ شد و دیگه رفتم ازمایش عدد بتام ۳۵۹بودو آزمایشگاه گفت مثبته و بارداری و بردم پیش دکتر گفت عددبتا خیلی پایینه و ۲هفته صبرکن اگه گ بعد ۲هفته رفتم شد ۳۴۹۰۰.

نگران نباش انشاالله که حامله ای من که میگم هستی چون از خودم مثل شما بود

اخه من خودم ۳روز بعد موعدم تست زدم مثل تست شمابود و بیخیالش شدم و دوسه روز بعد دوباره تست زدم یه کوچ ...

وای چقدر خوشحالم کردی انشالله منم مثل شما باشم 😍😍😍 

من دیروز ۵ روز مونده بود به پریودم بی بی چک زدم منفی نشون داد... صبر میکنم ببینم پریود میشم

چقدر زود تست میزنین اینجوری بیشتر استرس به خودتون میدین و یا باعث ناامیدیتون میشه .

گاهی اوقات نطفه دیر بسته میشه بخاطر همین نشون نمیده تا کمرنگ نشون میده

چقدر زود تست میزنین اینجوری بیشتر استرس به خودتون میدین و یا باعث ناامیدیتون میشه . گاهی اوقات نطفه ...

چی بگم من میدونستم که زوده ولی بی بی چک زیاد داشتم میخواستم امتحان کنم ببینم زودترین زمانی که نشون میده کی میشه... بعضیا زودتر نشون میده

روی بی بی چک نوشته ۷ روز بعد نزدیکی یا بعد از عقب افتادن پریود

چی بگم من میدونستم که زوده ولی بی بی چک زیاد داشتم میخواستم امتحان کنم ببینم زودترین زمانی که نشون م ...

قبل موعد معمولا خطا میزنه نطفه ای که زود بسته بشه قبل موعد نشون میده ولی اگه دیر بسته بشه یه هفته بعد موعد نشون میده و معمولا هم بچه پسر میشه