2777
2789
نه خودم کُردم اره خداروشکر خوبن  از چه لحاظ سختگیر؟ کلا کاری ندارن نامزدیم فعلا به حرف هیچ ک ...

خوشبخت بشید الهی

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضش ما خودمونم دختر که میدیم‌ همه چیزو کامل میدیم‌ در ضمن خونواده هست تا خونواده

ندید اقا ندید..ساییدین دختر مردمو..خودتون که میدین توقع دارین عروسم براتون بیاره..هرچی ترک دیدم اینجوری بوده

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
بگو بد به دلت راه نده که بهترین راه را داری میری ...من خودم ترک قشقایی ام ..میخاد عروس کدوم طایفه اش ...

آخه از وقتی شنیدم میگن مثلا ترکا متعصب و... اینان استرس گرفتم آخه خواهرم اصلا محدود نبوده شال سر نمیکنه بیرون با دوستاش می‌ره و میاد 

میترسم تو خانواده پسره به مشکل بر بخوره

ازشون پرسیدم یه بار دیگه گفتن قرقانی هستن 

ندید اقا ندید..ساییدین دختر مردمو..خودتون که میدین توقع دارین عروسم براتون بیاره..هرچی ترک دیدم اینج ...

من عروس تبریزیا شدم . یه سوزنم جهاز نیاوردم 😂😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز