2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۴۲۰_۲۳۳۸۲۴_21gz.jpg

مبارکه 😍 😍 😍

منم میخوام برم النگوهام عوض کنم کج و کوله شدن و شکسته هم دارم. دو تا سوال دارم. 

این النگو های آینه ای خط و خش نمیشه؟؟ 

بعد استحکام دارن یا تو خالی هستن؟ زود نمیشکنه؟؟؟ 

زود بگذار  طلا طلاست دیگه  فقط بخر  من بودم النگو اضافه میکردم اخه النگو خیلی می د ...

اخه انگار خز شده من ۳ تا دارم بعضا فکر میکنم بی کلاسم  قبلا ۵ تا داشتم فروختم

تا اسی بزاره من عاشق النگو بودم حتی تو فکر نقره خریدن بودم که بلخره شوهرم واسم اینارو خرید.آینه ای ...

مبارکه گلم مثل مال من هستن کی خریدی چندشد شماره چنده؟

معلومه که النگووووووووو من النگوووو دووووسسسسسس

واقعا آخه خواهرشوهرام یدونه تک پوش دارن کلی انگشتر خوشگل دارن منم دو تا انگشتر بزرگ دارم یدونه حلقه ساده یدونه هم کوچیک کلا ۴ تاس ولی یدونه دیگه هم دوست دارم بخرم دودل موندم

لینک بدار اپلود کن  النگو اینه ای هم قشنگه  انگشترم تنوعه خب دستبند که سرویس رو هم کام ...

نه دیگه نشد خودمم موندم 😂😂یکیشو یا فوقش یدونه النگو با یه انگشتر یا دستبند با النگو 

نه دیگه نشد خودمم موندم 😂😂یکیشو یا فوقش یدونه النگو با یه انگشتر یا دستبند با النگو 

اگر النگو بهت انرژی میده النگو اضافه کن

اگر انگشتر نداری و مدل خاصی مد نطرته انگشتر بخر

اگر مراسمی در پیش دارید و تو مراسمات طلا استفاده میکنی دستبند بخر و سرویست رو کامل کن

من کلا بد مشاوره میدم ...همه چیز رو میندازم گردن خود طرف

😅😅😅😅

مبارکه 😍 😍 😍 منم میخوام برم النگوهام عوض کنم کج و کوله شدن و شکسته هم دارم. دو تا سوال دارم.&nbs ...

خش نه عزیزم ولی تو خالی هستن واسه من از چند جا خط افتاده الان ۲ ساله دستمه فعلا نشکستن