2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=286772881]عههههه😑😑😑😑 اخه فیدل جادار تره[/QUOTEرفتى از تو سايت بهمن موتور نگاه كردي يا سا ...

فک کنم قبلا برا هایما ثبت نام‌کرده بودیم شما؟؟ 

یا اشتب گرفتم🤔

مبارکتون باشه عزیزم همسر من تو اینستا و اینا خیلی پیج ماشین دنبال می کنه و تقریبا تمام ماشینارو مشخ ...

سلام عزیزم خوبی

ببخشید لطف میکنی نظر همسرت رو درمورد ماشین رسپکت بپرسی؟ماشین خوبیه؟

من طرح مادران رسپکت برنده شدم،حالا دوست دارم با فیدلیتی جابه جا کنم... 

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبی ببخشید لطف میکنی نظر همسرت رو درمورد ماشین رسپکت بپرسی؟ماشین خوبیه؟ من طرح مادران ...

سلام عزیز دلم

من پرسیدم همسرم میگه خیلی سلیقه ای هستش

چون حتی از نظر ظاهری هم خیلی متفات هستن

ولی همیشه رو نظرش هست که تو ماشینای چینی فیدلیتی از بقیه خیلی بهتره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
سلام عزیز دلم من پرسیدم همسرم میگه خیلی سلیقه ای هستش چون حتی از نظر ظاهری هم خیلی متفات هستن ولی ...

ممنون عزیزم لطف کردی  

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...