2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره حرام میشن یه زن وشوهر رفته بودن کربلا بچه شیرخوارو گذاشته بودن پیش مادرزن بعدمادرزنه خودشم بچه شیرخوارداشت به نوه ش شیرداده بود ونمیدونسته بعدکه اززیارت برگشتن ازهم جداشدن بااینکه خیلی همو دوست داشتن 

اینجا یه سری شنیدم میگفتن اگه زن شوهر دار با مردی س ک س کنه بهش حرام ابدی میشه و نمی تونه بعد طلاق باهاش ازدواج کنه ، در حالی که پدرم میگه دادگاه پر از مرد و زن هایی که اومدن جدا شدن با دوست پسر یا دوست دختر دوران متاهلی شون ازدواج کردن

اره حرام میشن یه زن وشوهر رفته بودن کربلا بچه شیرخوارو گذاشته بودن پیش مادرزن بعدمادرزنه خودشم بچه ش ...

نمی‌دونستم خب اینجا تکلیف بچه چی میشه  

اگه خواهرزن شیر بده به خواهرزاده چی میشه ؟

اینجا یه سری شنیدم میگفتن اگه زن شوهر دار با مردی س ک س کنه بهش حرام ابدی میشه و نمی تونه بعد طلاق ب ...

منم اینو از یکی شنیدم طرف بعد از خیانت بازم ب شوهرش برگشته 

چیوبگم والا

کسی ک کامل و‌ واضح بلده میشه توضیح بده!!!

من دلیل فقهی و اینا شو نمیدونم

فقط خود مساله رو میتونم توضیح بدم

یکی از افرادی که مرد مسلمان اجازه ی ازدواج باهاشون رو نداره دختر همان زنی هست که به فرزند اون مرد شیر داده باشه( مثلا مرد اجازه ی ازدواج با دختر دایه ی فرزند خودش رو نداره و جزو محارم اون مرد محسوب میشن) حالا اگر مادر زن به فرزند دامادش شیر بده دقیقا همون مساله صادق میشه و ازدواج زن و مرد باطل میشه

چی بگم والا
اینجا یه سری شنیدم میگفتن اگه زن شوهر دار با مردی س ک س کنه بهش حرام ابدی میشه و نمی تونه بعد طلاق ب ...

خوب عزیز دلم به نظرت اون افراد اگر به حرام و حلال اهمیتی میدادن قبل جدایی س ...میکردن؟

حرام و حلال و احکام مبنی بر حرف افراده و اینجا به گردن خودشونه یعنی صرفا اونا اگر نگن قبلش رابطه داشتن کسی هم نمیتونه ثابتش کنه ولی از نظر اسلامی این ازدواج مجاز نیست مثل کسی که ترک نماز میکنه تو شهر هم پرن ولی کسی هم نمیره پیگیر بشه چون عواقبش با خودشونه

چی بگم والا