2777
2789
عنوان

۰۲/۲/۲ نزدیک است 🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 85 پست
ن اصلا من میخوام تا ۱۴۰۷ شوهر کنم. بعد ۷/۷/۷ ساعت ۷ بزام میشه مقدس در مقدس😂😂😂

چن سالتونه؟

فک کنم من خیلی عجله دارم😂😂💔

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیزدهمین سالگرد آشناییمون با عشقمه...🖤

ای جانم خوشبخت ترین باشید همچنان

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
بله یه زیارت دلچسب در حریم امن مولا علی ابن موسی الرضا ان شالله

به به چی بهتر از این پیشاپیش قبولتون باشه و التماس دعا گلم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ای جانم خوشبخت ترین باشید همچنان

فعلا که گند زده به این عشق...🖤

دلِ منم شکسته و همه وجودمو به گند کشیده...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
پس زیاد هم بزرگ نیستین منم ۱۷ ام و خیلی عجله دارم😐💔😂😂

😂ن بابا هنوز اول راهم.

تو این سن عحیب نیست منم هم سن تو بودم تا لب مرز خریت نامزدی رفتم اما از خواب خریت بیدار شدم خداروشکر خودمو بدبخت نکردم😂🥲

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱
😂ن بابا هنوز اول راهم. تو این سن عحیب نیست منم هم سن تو بودم تا لب مرز خریت نامزدی رفتم اما از خوا ...

ولی اکثرا دوستام دارن ازدواج میکنن

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
مرسی گلم دعا کن خوب پیش بره...منو عشقم باهم خوبیم. فقط این فامیلا مارو داغون کردن

ان شاءالله که همه چی خوب پیش میره عزیزم نگران نباش توکل بر خدا و میشه بهترین خاطره 

با آرزوی خوشبختیتون