2777
2789
واسه بچه بالای 1 سال خطرناک نیست. من چی بگم هم خودم میگیرم تا هفته دیگه هم پسرم. 1 سال و دو ماهشه. البته به احتمال زیاد توکل به خدا
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم تو تعطیلات گرفت .الانم خوب شد,اول تب و بعد قطع شدن تب ,دونه های ریز قرمزو بعد تو دونه ابکی میشه,,یه هفته طول میکشه خوب شه
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
الا اصلا خطرناک نیست اتفاقا هر چه بچه کوچکتر باشه سبک تر میگیره.بچه ی من شیر خوار بود گرفت فقط دو سه روز اول بی حال بود بعد اون هم دونه هاش خشکید فقط باید این چند روز غذای ادویه دار و سرخ کرده حتی بوش بهش نرسه تا خارش نگیره.تو مدت سه روز دونه ها زیاد میشه وبعد از سه روز کم کم شروع میکنه به خشک شدن.ولی دختر خواهر من دبیرستانی بود بیشتر اذیت شد ودونه هاش بزگ و ابدار بود.پس هر چی بچه کوچکتر باشه سبک تر میگیره.