2777
2789
عنوان

من حساس شدم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 22 پست
خب چه اشکالی داره اونام باشن چه اشکالی ما بزرگترا راهنماییشون کنیم یه راهنمایی کوچیک یا یه حرف خوب م ...

من تا ماه پیش نظرم همین بود ولی دیگه واقعا شورشو دراوردن دیگ هیچی تو سایت سر جای خودش نیست 

نظرات بی کاربرد تاپیکای سطحی (در مورد دوستیای بچگانه و ....)اخه هرچیزی جایی دارع حرف من اینه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هرحال نمیشه سر در سایت بزنن فقط برا خانمای بالای ۳۰ سال و ۳ بچه دار  سایت برای سوال پرسیدنه ...

اتفاقااااا منظور منم همین بود خیلی اپ و سایتا هست ک محدودیت سنی داره چون مختص یه گروه و قشر و رده سنی خاص انقدر درهم برهم نمیشه 

🙄🙄🙄🙄 عجب اومدم در مورد مشکلم به خاطر عوض کردن عکس پروفایل رل 16 سالم حرفی زدم ؟ 

ربطی نداره تو خودت میری تاپیک بقیه میخونی بعد میای برای نی نی سایتی ها میگی این تاپیک فلان حرف زده 

تو یکی میخاد به خودت بگه که جو سایت رو بهم نزن 😊😊

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
اون در رابطه با مسائل اجتماعی بود حالا تو فشار نخور 

فعلا که تو فشار میخوری که چیزای چرت رو میکنی مسائل اجتماعی 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
عاقبت کودک همسری ب روایت تصویر  هیچ درکی از مسائل اجتماعی نداری  و حتی نمیدونی حمایت از ...

همه چیزو به همه چیز ربط میدی 

حتما با این حرفات میگی درکت در مورد مسائل اجتماعی بالاست 😆😆😆😆😆😆😆😆

باشه بابا تو درست میگی