الهی خدا به داد هممون برسه و چنان کنه که دلمون به یک شادی خیلی بزرگ همه غمهاش حل بشه و بدیهای زندگیمون همه بدل به خوبی و خوشی و نهایت متعالی دلخواهمون بشه.
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۱۰۰ تا سهم....منو هم دعا کنین با دلای پاکتون حامله بشم دوسال منتظرم🥺...خودتون هم حاجت روا
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
هی هیچ گزندی به سلامتیت نرسه و بلکه سلامتی کاملت رو بدست بیاری خدا برات معجزه های قشنگشو رو کنه،الهی خوشبخت بشی الهی خدا خیلی کمکت کنه
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۱۰۰ تا سهم....منو هم دعا کنین با دلای پاکتون حامله بشم دوسال منتظرم🥺...خودتون هم حاجت روا
الهی آمین الهی امین الهی آمین،الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖 یا فاطمه ی زهرا خودت ویژه هواشو داشته باش و دعاش کن،مادرانه تر از هزارتا مادر عاشق مهربونیتو نثارش کن،خدایا خدایا خدای مهربچن خدای عالم،خدای دانا،خدای قادر مطلق،یا الرحم الراحمین نجاتمون بده که جزتو پناهی نیست خودت دویت عزیزمو کمک کن
الهی آمین الهی امین الهی آمین،الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما ا ...
چقد اخه قشنگ دعا اشکم درامد...چقد مهربونی تو...انشالله هرچی تو دلت میخاد بهش برسی.....اسمم سمانه هر وقت یادت افتاد دعام کن خواهرانه💚
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ای خدا شکرت خدایا خدایا همه ی لغزشهامونو در هر لحظه ببخشو به درست و خیر هدایتمون کن.
الهی برسی به آرزوت الهی که خدا کمکت کنه،الهی خدا خودش هواتو داشته باشه و ببخشتت✨💓🌹
الهی خدا یاورت باشه و بیشترین خیر رو نصیبت کنه،الهی که خدا چنان کنه که بهترین اجابت نصیبت بشه
چشم گلم،چشم الهی که خدا کمکت کنه الهی که خدا دلتو پر از شادی کنه و برسی به حاجتت به خیر و مصلحت و شادی تام،الهی خداوند بهت خوشبختی بده.الهی خوشبخت بشی الهی خوشبخت و شاد باشی همیشه.خدایا خودت کمک کن