2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 59 پست
اخه  یه ماجراهایی هم پیش اومده خیلی اذیتم کردن سربچه

من درکت میکنم چی میگی.مادرشوهرم همسن مادربزرگ خودمه.بعد سر جنسیت بچم زخم زبونم زدن چون دختر داشتم.کلی ازارم دادن دخترمم یسالشه.جالب اینجاس مادرشوهرم برگشته بود بهم میگفت من بدم میاد بهم بگه مادربزذگ واینا ،من سنی ندارم حالا نزدیک ۷۰ سالشه.میگفت بهم بگه مامان جون🤣.منم تو ذهنم گفتک به همین خیال باش.اگه پای مامان جون گفتنه که باید به مامان من بگه چون مامان من ۳۷ سالشه

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جلو بچت هی به مادرشوهرت بگو مادربزرگ. بذار بفهمن دوست داری اونجوری صدا کنه. دخترتم عادت میکنه همو ...

کم پیش میاد برم باهشون

ولی اره دیگه راه دیگه ای ندارم...

تو فکرم بشینم با شوهرم سراین مساله به تفاهم برسیم که بچه چی صدا کنه

خب مادربزرگای الان ازبچهاشون جووون ترن😂

بستگی داره به طرز دید

من مادربزرگ بودن رو بد نمیدونم واقعا. مادربزرگ مادریمو هم مامان بزرگ صدامیزدیم خدارحمتش کنه

نسبته دیگه مثل خاله و عمه، مگه ما به عمه هامون چیزی بجز عمه میگیم؟ 

عیب نداره این مسائل بین همه ی عروس و مادرشوهرا هست واسه این چیزا خودتو اذیت نکن و حرص نده به اون ...

نمیدونید چقد سخته توی یه ساختمون نشستن با قوم شوهر

اخه اون مسایلی گه میگم به همین بچه مربوط میشه که بچم طفلی نمیدونه نمیشناسشون

کم پیش میاد برم باهشون ولی اره دیگه راه دیگه ای ندارم... تو فکرم بشینم با شوهرم سراین مساله به تفا ...

نه ببین حرف بزنی حساس میشه. ول کن خودت هی همونی ک دوست داریو بگو اگر اعتراض کرد بگو این قشنگتره 

حساسش نکن که سرلج بیفته

[QUOTE=286714483]اره[/QUOTوقتی ک خونه خودتون هستین و میخواین با بچتون در مورد مادرشوهرتون صحبت کنین،بهش بگین مادر بزرگ...شاید اینجوری بشه بهش یاد داد ک اونو مادر بزرگ صدا کنه....ولی خب جدای ازین راه حل چون بچتون نوه اول شاید مادر و خواهر شوهرتون دوست دارن که نوه بزرگ مامان جون صداش کنه و بقیه نوه ها هم در ادامه راه همینطور باشن....(در نهایت اینکه دوست من خیلی حساس نباش بزار دل اون بنده خدا هم خوش باشه به اینکه نوه ش اون چیزی که خودش دوس داره صداش بزنه)باهم مهربون باشیم حتی اگه طرف مقابل در حق ما بدی کرده باشه.

عزیزم چیکار داری بذار بچه هر چی میخواد بگه مگه مامان کلمه ی خاصیه فقط بخواد مخصوص یه نفر باشه مهم او ...

وای این همه امید داریم مامان بشیم

معلومه کلمه خااصیه البته نظرمنه