2777
2789
مبگم ساعت سه شب برو کلا محلتونو بیدار انقد جیغ بزن بعدش ستکه میکنی زنده میشی  جواب سوالاتت میگی ...

مرسی گلم 😒

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ۸ قلو

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
زیادی بامزه هستن 😂

مرد هس   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ملکه الیزابت خیلی خوشگله

خیلیییی بامزه ای من دارم الان میمیرم از خنده 

یاح یاح یاح 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
دختر 

شوهرم برای آشتی میاد؟اگ آره چند وقت دیگ؟یا ب طلاق میرسه؟

در مورد شوهرم و حسش به من و رابطمون چی حس میکنید

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
شوهرم برای آشتی میاد؟اگ آره چند وقت دیگ؟یا ب طلاق میرسه؟ در مورد شوهرم و حسش به من و رابطمون چی حس ...

شوهرت برای آشتی  میاد  و به بهونه آشتی تورو به کلبه تی در آخر جنگل می برخ یهو در قفل میکنه و تورو اونجا تنها میزاره  و میره یهو خرس هتی وحشی حمله میکنن بهت