2777
2789
عزیزم مستقلم شاغلم نیاز مالی هم ندارم ولی خب عشق ندارم، شاید درمان من تو اینه که عاشق بشم... جو اینج ...

همش فکر میکنم اگه واقعا مستقل بودم حتما تو رابطه عالی می بودم ... تو که ازادی چرا تنهایی ماییم ک ب صدنفر باید جواب پس بدیم با کی حرف زدیم کجا رفتیم دیراومدیم 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه میخوامو هرماه پریود میشم اوفففف دلم گرفته دعام کنید ۲ روزه عقب انداختم پریود نشمو حامله باشم ...

عزیزم حالا که منتظرید دامنتون سبز بشه بیاید و لطف بزرگی در حق یک دخترکوچولوی یتیم کنید انشالله که به برکت این بزرگواریتون خداوند فرزند سالم و صالحی نصیبتون کنه      

اگر مایل بودین تو گوگل سرچ کنید   خیریه باران مهر و عاطفه قم     بعد ورود و عضویت رو بزنید و اولین کد  دختر کوچولومون هلیای عزیز رو بزنید حتی با ماهی پنجاه تومن میتونید دلشون رو شاد کنید 

خسته شدم🙇‍♀️

از اینکه هر چی بدوام و نشه

از درجا زدن 

از اینکه کسی که دوسش دارمو دیگ قرار نیست هیچوقت ببینم💔🖤

از اینکه هر چی دوس دارمو خدا ازم میگیره

از اینکه هممون میدونیم تو این خراب شده هیچی اگه بدتر نشه بهتر نمیشه 

بدون امید بدون امنیت بدون آینده

دلم میخاد بمیرم

مرگ مگر اثر کند:)

شاید فقط وقتی بمیریم حالمون خوب شه

من مطمئن خدا اونقدری بد نیست خودش میدونه به کجامون رسیده بوده که دیگه نمیکشیدیم💔🙇‍♀️

هفتمین کاربری🌚۰۰به سان آنکه تو رفتی که بروی..من در همان خیابان ماندم که بمانم در آن دی ماه سرد 1401/۱۰/۱۰🖤
دنیاش مال خودش 

عزیزم شخص خاصی نیست که بخاطرش غصه بخورم

با خدا صادق باشید بدانید اوست یاور حقیقی شما ⁦❤️⁩ دوستان برام یه حمد بخونید خدا سلامتیم رو بهم ببخشه خدایا هرکسی برام دعا کرد دستشو بگیر و تنهاش نذار💚💙