2777
2789
عنوان

(تورو خدا کمکم کنید)شکایت از پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 62 پست
دولت كه نه  اما سعي كن حالا كه شاغل هستي پول و پله جمع كني ، و يه خونه برا خودت اجاره كني  ...

شاغل هستم ولی حقوقم اونقدر نیست که بتونم اجاره خونه بدم ،داییم از همه چیزم خبر داره بارها گفته میبرمت پیش خودم ولی خب خودش توی اپارتمان کوچیک زندگی میکنه با دوتا بچه دلم میسوزه بخام آوار شم رو سرشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقشو نمیخام بخدا فقط میخام زندگی کنم 

تحقیق میکنن شاهدم داشته باشی میتونی جدا بشی به سن قانونی رسیدی

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡

عشقم فانتزی داری فک میکنی دولت هیچ کمکی نمیکنه هیچ جایی هم نمیده. الان هزینه ها خیلی وحشتناک بالاس از پس خودت برنمیای بدون کمک تو فامیل انگ دختر فراری هم بهت میزنن برا ازدواج شانست کم میشه. هر چی در میاری پس انداز کن برا خودت خرجش نکن برای فرار از خونه هم یه ازدواج بد نکنی از چاله بیفتی تو چاه

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
تحقیق میکنن شاهدم داشته باشی میتونی جدا بشی به سن قانونی رسیدی

مرسی ازت 🥲

کجا باید برم برای شکایت ؟من چون هیچوقت تنها جایی نرفتم نمیدونم بخدا کلانتری باید باشه یا دادگاه؟

عزیرم اختلافات تو همه خانواده ها هست..پدر و مادرت هیچ وقت بدتون نمی‌خوان میتونی بارشون مشاور یا با اقوام صحبت کن باهاشون صحبت بشه

این کاره آخر و عاقبت نداره

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

به نظر من یه کمی درس بخون و یه رشته داغون توی دانشگاه دولتی تو دورترین جای ممکن هم شده قبول بشو و برو. اگه در اون حد هستن که بهشون بگی کجا داری میری بگو وگرنه کلا ولشون کن. تا چهار سال خوابگاه داری و همونجا از دانشگاه وام بگیر و یه دوره آرایشگری چیزی بگذرون یا به عنوان کارآموز رایگان یه جا مشغول شو که کار یاد بگیری و به درامد برسی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دختر جان به فکر دادگاه و شکایت نباش. همین الانش هم اگه درامد درست حسابی داشتی میتونستی جدا بشی لازم نیست دادگاهی جایی اجازه بده. بری کلانتری خانوادت قیمه قیمه ات میکنن که. دیگه سر کار هم نمیتونی بری. یجوری بساز. قضیه رو بدتر نکن

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
شاغل هستم ولی حقوقم اونقدر نیست که بتونم اجاره خونه بدم ،داییم از همه چیزم خبر داره بارها گفته میبرم ...

زن نداره؟اگه تنهاست برو کمکشونم بکن تو کارهای خونه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖