2777
2789
عنوان

رنگ خوشی چیه؟🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 45 پست

رنگ خوشی دیدنی نیست حس کردنیه

مثل رنگ خوشحالی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خوشحالی اون مشکی ایِ که من بپوشم واسه ختم شوهرم🖤

عزیزم ☹️ حتما خیلی برات سخت گذشته امیدوارم در آینده انقدر شاد باشی و فرصتی برای فکر کردن به شوهرت نداشته باشی 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سبز و البته صورتی بخاطر دخترم که عاشق صورتیه واون رنگ خوشخالیه منه

خوشبحال دخترت😍

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
رنگای پاستلی😍

واقعا احساس لطیف بودن میدن

عزیزم ☹️ حتما خیلی برات سخت گذشته امیدوارم در آینده انقدر شاد باشی و فرصتی برای فکر کردن به شوهرت ند ...

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه 😭 زندگیم جهنمه بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم ،ممنون از دعای خوبت

خوشی با کدوم خ نوشته میشه؟:) 🍁

با خ خیار 😂

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه 😭 زندگیم جهنمه بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم ،ممنون از دعای خوبت

خواهش می کنم امیدوارم مادر عاقلی باشی و اجازه ندی دخترت اذیت بشه تو خونه ی متشنج☹️ چون واقعا بچه تو همچین محیطی آسیب میبینه

خوشبحال دخترت😍

خوشبحال من بخاطر وجودش🙏❤

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
خوشبحال من بخاطر وجودش🙏❤

واقعا خوشبخت ترین آدما کسایین ک پدرومادر اگاه دارن 👌 

امیدوارم خدا خودش کمکم کنه برام دعا کنید ممنو

حتما عزیزم ❤️ فقط ی چیزی بهت بگم هیچ وقت امیدت رو از دست نده! انقد بوده تو زندگیاشون معجزه شده 💙 همیشه امیدوار باش انشالله شرایط بهتر میشه 

واقعا خوشبخت ترین آدما کسایین ک پدرومادر اگاه دارن 👌 

اره واقعا کاش بتونیم پدرمادر خوبی برای دخترم باشیم 

امیدوارم همه بچها توی خونه شاد وپراز رفاه وخوشبختی بزرگ بشن

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)