2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوبار شامپو میزنم یه بار هم نرم کننده چه عیبی داره ☹️

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

دوستان من چربی کف سر دارم چیکار کنم موهام همش میخاره و میریزه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

و منی که دوبار باید با صابون بشورم و سه بار شامپو و ی بارم نرم کننده و ی بارم ماسک مو 😐😐

منم دوبار صابون دو بار شامپو دوبار شامپو تقویتی یبارم ماسک‌مو کلی خسته میشم😕

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
دوستان من چربی کف سر دارم چیکار کنم موهام همش میخاره و میریزه

منم موهات خیلی چربه دوبار دکلره کردم خیلیییییی خوب شده هم چرب نمیشه هم ریزشش قط شده ولی الان دو بند انگشت رشد کرده هم چرب میشه هم میریزه

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️