2777
2789
عنوان

سنم کمه ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ هدف داشته باشی نیاز محبت و توج دیگران نداری اگ ارزش خودتو بدونی هیچوقت ب خودت اسیب نمیزنی سنت کمه موقعیت سنیت الان اینو میپزیره یکم ک بره بالا ب اینا میخندی میگی اه چ روزی بود خنگ بودم ولی اگ اینارو خانوادت بدونن ک دیگ هیچ بزرگم بشی ازدواجم کنی میزنن سرت ابروتو میبرن ولی درک نمیکنن ک همه تو سن های مختلف چون میخاد درک کن بزرگ شه پخته ش ی چیزایو هجم نمیتونه کنه 

اره

همشهری هستیم امیدوارم مشکلت حل شه و ارامش وارد زندگیت شه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عزیزم, دور چشای نازت بگردم اینکه میگی عاشقم.. همه ی حرفای بعدت منشاء ش همین یه کلمه اس که گفتی!

توام مثل خواهر خودم منم ۲۰ سالمه.. تو این سن باور کن اون حسی که داری عشق نیست دردت بجونم قلبم بخدا بزرگتر شی با یکی دیگه باشی به این رابطت میخندی که اسمشو عشق گذاشته بودی.. وقتی چندتا ادم منفی دورت باشن روت اثر میذارن. من خودم خیلی زجر کشیدم نه محبت از خونوادم دیدم نه چیزی خودم بودم و خودم با همکلاسیامم در حد یه همکلاسی بود رابطمم دوتا رفیق صمیمی داشتم با یکیشون قهرم یکیشونم متاهل شد از راه دور حرف میزنیم فقط مطلق نشستم و خودم هوای خودمو دارم خودم با کلی امید و ارزو دنبال کارای درسیمم که درسمو بخونم و ب ی جایی برسم ک بخودم افتخار کنم ما که کسی دست و بالمونو نمیگیر, تجربه دوس داشتنم داشتم ولی یه انتخاب اشتباه بود و با ذهنیت خودم و منطقی حرف زدن با خودم کنارش گذاشتم هواسمو ب خودمو ایندم جمع کردم.

بشین با خودت یکی ب دو کن حرف بزن ببین چی غلطه چی درسته خودت منقلب میشی

به عنوان یه غریبه یه چنتا راه بهت میگم  ک انجام بده  اول از همه خدا رو همیشه کنار خودت د ...

اصلا از آهنگ های شاد و سوسولی خوشم نمیاد

محسن لرستانی  آوات بوکانی اینجور چیزا رو گوش میدم 

.                             
اصلا از آهنگ های شاد و سوسولی خوشم نمیاد محسن لرستانی  آوات بوکانی اینجور چیزا رو گوش میدم&nbs ...

خیلی هم خوب نگفتم سوسولی ک خیلی چرت و پرت بگه 

یکم شاد 

اهنگ های معمولی هم خیلی خوبه همین عاشقونه ها 

ولی اصلا سمت اهنگ های غمگین نرو یه مدت طولانی 

عزیزم, دور چشای نازت بگردم اینکه میگی عاشقم.. همه ی حرفای بعدت منشاء ش همین یه کلمه اس که گفتی! توا ...

اینکه میگم عشق واقعا عشق و خیلی کهنس🙂

خود طرف هم میدونه ولی خیلی خیلی سنگ دله

.                             
عزیزم, دور چشای نازت بگردم اینکه میگی عاشقم.. همه ی حرفای بعدت منشاء ش همین یه کلمه اس که گفتی! توا ...

اون رفیقمه همیشه هوامو داشت البته من اینجوری فکر میکرم باهاش دردودل میکردم اونم دلداریم میداد تا یکروز فهمیدم با اونی ک دوسش داشتم میخاسته رابطه داشته باشه 

.