2777
2789
عنوان

کسی درمان اگزمای نوزاد بلد هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5820 بازدید | 39 پست

خواهر من کودکش همین مشکلوداشت به یع مشاورطب سنتی گفت بهش گفتن کبدت خیلی گرم وخشکه ودرواقع خودت باید درمان شی تا اگزمای کودکت برطرف شه به خاطرخشکی وگرمی کبدت شیرت هم آلوده هست باید خودتو پاک کنی تاشیرت هم تمیز شه بهش چندتاداروهم داد خورد خوب شد کودکش

خط آخرو خوب اومدی😅،  شیر بزیه سرویس کرده تو همه تاپیکای الرژی هست 

جالبه من یبار وسوسه شدم شیر بز به بچم دادم اندازه سه‌چهار تا سرنگ 

بچم 12ساعت به خودش پیچید و جیغ زد

خیلیی برا بچه من بد بود کلا

تا زمانی ک دفع شد یکم بهتر شد

مذفوعشم کلا بلغم رود

البته الرژی بچه من بسیاااار شدیده💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش فک نمیکنم کسی مثل بچه من اگزمای اتوپیک رو درک کرده باشه

تا شش ماهگی شیر خودمو. میخورد بدنش یک تکه کهیر و اگزما

پاهاش دقیقا مثل پوست کیوی بود، داغون. 

از شیرم گرفتمش شیر نیوکیت بهش دادم خداروشکر یکم بهتر شد اما نه کامل

الان ک میگم خوبه تقریبا مثل پوست هلوئه

در مواقع خیلی شدی مگاکورت بزن

اما مواقعیک خارشش کمه کرم موستلا بگیر بزن

موستلا اتوپیک

قیمتش بالای یه تومنه اما میرزه

بچه منو فقط اون خوب کرد

الان به توصیه یکی از مامانا پماد ماتیلدا براش گرفتم اصلا خوب نیست، 600 هم پول دادم بدرد نخورد

فقط موستلا

راستش فک نمیکنم کسی مثل بچه من اگزمای اتوپیک رو درک کرده باشه تا شش ماهگی شیر خودمو. میخورد بدنش یک ...

من هنوزم دارم شیر خودمو میدم ، پدرم دراومده هیچی نمیتونم بخورم

کرم موستلا هم فایده نداشت

الان زیر نظر متخصص آلرژیه

ولی همچنان میخارونه

پاهاش و سرشونه هاش اذیت میشه

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
من هنوزم دارم شیر خودمو میدم ، پدرم دراومده هیچی نمیتونم بخورم کرم موستلا هم فایده نداشت الان زیر ...

لطف بزرگی در حق بچت و خودت بکن و شیرتو دیگه بهش نده

من بچم سه ماهش بود دکتر گفت باید شیر خشکی بشه،  مقاومت کردم گفتم، نع

بچه باااید تا شش ماه شیرمو بخوره

نتیجه اینکه خودم سرویس شدم،  بچه دل دردای شدید،دور سرش  رشد نکرد،  شبانه روز جیغ میزد، 

شیر خشکیش کردم تا حد زیادی خوب شد،  زود رشد کرد،  اروم شد

گفتم عجب اشتباهی ک زودتر شیر خشکیش نکردم

سلام عزیزم بچت خود به‌خودی تو هشت ماهگی خوب شد یا کار خاصی کردی ؟

نه خودش خوب شد خداروشکر. هیچ کاری نکردم وقتی که یه کم بهتر شد اروم اروم  کم کم بش دادم تا کامل خوبشد. ببین خودشون بدنشون تکامل پیدامیکنه خوب میشه اصلا لازم نیست خودت درگیرکنی یکی شش ماه یکی یکسال یکی دوسال خوب میشه. هی باید تست کنی یه ذره البته ببینی بهترشد یانه 

اگزما شدید میزد. یبوست. کهیر  بله الرژی داشت ولی اونم هفت هشت ماهه شد خوبشد. خودم میخوردم الرژ ...

کاش پسر منم خوب شه شدید نیست جوش میزنه صورتش نه زیاد دفع آبکی و شل و سبز داره روزی تقریبا 4بارآب دهنش میریزه کلا2.5ماهشه 

داروی خاصی ندادی ؟

نه هیچی. اول چندتا کرم میزدم که واقعا کاربیخودی بود. بعدادکه نزدم دیدم همون تعداد روز خوب میشه که کرم میزدم. زدن و نزدنش فرق نمیکرد. فقط کرم اگزوکرم سیوند خوب بود اون میزدم. بقیه چرت بود 

بچه شمام خوب میشه یه کم صبوری میخاد. کاش منم اون موقع  میدونستم انقد استرس نمیکشیدم 

کاش پسر منم خوب شه شدید نیست جوش میزنه صورتش نه زیاد دفع آبکی و شل و سبز داره روزی تقریبا 4بارآب دهن ...

فقط حواست باشه دیگ بالاخره خون در مدفوع و اسهال و اگزمایی که خیلی شدید باشه یا علایم تنفسی اینا باید حواست جمع کنی 

وای اگ خفیفه خیلی مهم نیست خودش خوب میشه