خب آره زندگیم راحته ولی حس میکنم نمیتونم کسی رو انتخاب کنم میترسم درونگرا باشه بعد من فقط حرف بزنم ...
ربطی ندارع منو شوهرمم هم اینجوریم اون برونگراس و من درونگرا از جمع فراری ام از جاهای شلوغ بدم میاد ولی پر حرفم خیلی زیاد😐🤝🏻
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم واقعا هر انسانی میاد تو زندگیم درونگراست حالم ازشون بهم میخوره
😐😐😐😐😐😐بستگی به ادمش دارع
دقیقا منم عین تو بودم از برونگراها بدم میومد هنوزم زیاد خوشم نمیاد از اخلاقاشونا ولی با شوهرم کنار اومدم
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
من واقعا عاشق خودمم ولی میترسم اونکه بهم میخوره درونگرا باشه که تاالان همشون اینطورین
ترس ندارع بابا عشق درونگرا برونگرا سرش نمیشع ک😂🙌🏻