2777
2789
خب آره زندگیم راحته ولی حس میکنم نمیتونم کسی رو انتخاب کنم میترسم درون‌گرا باشه بعد من فقط حرف بزنم ...

ربطی ندارع منو شوهرمم هم اینجوریم اون برونگراس و من درونگرا از جمع فراری ام از جاهای شلوغ بدم میاد ولی پر حرفم خیلی زیاد😐🤝🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ربطی ندارع منو شوهرمم هم اینجوریم اون برونگراس و من درونگرا از جمع فراری ام از جاهای شلوغ بدم میاد و ...

نمیدونم واقعا هر انسانی میاد تو زندگیم درونگراست‌ حالم ازشون بهم میخوره

همه وقتی لزومی نداره حرف نمیزنن😐

نه والا خیلی از ادمارو دیدم بی دلیل بی جهت حرف میزنن یا بعضیا فکر میکنن بامزن باید دائم حرف بزنن یا بعضی افراد تو همه چی دخالت می‌کنن می‌پرن وسط حرف 

نمیدونم واقعا هر انسانی میاد تو زندگیم درونگراست‌ حالم ازشون بهم میخوره

😐😐😐😐😐😐بستگی به ادمش دارع

دقیقا منم عین تو بودم از برونگراها بدم میومد هنوزم زیاد خوشم نمیاد از اخلاقاشونا ولی با شوهرم کنار اومدم

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
😐😐😐😐😐😐بستگی به ادمش دارع دقیقا منم عین تو بودم از برونگراها بدم میومد هنوزم زیاد خوشم نمیا ...

من واقعا عاشق خودمم ولی میترسم اونکه بهم میخوره درونگرا باشه که تاالان‌ همشون اینطورین

من واقعا عاشق خودمم ولی میترسم اونکه بهم میخوره درونگرا باشه که تاالان‌ همشون اینطورین

ترس ندارع بابا عشق درونگرا برونگرا سرش نمیشع ک😂🙌🏻

احساس میکنم قرار کسی منو نفهمه برا همین با کسی دوست نمیشم و رفیقی ندارم

چرا اینجوری فکر میکنید هر کس به یه روش زندگی میکنه شما هم راه خودت رو برو اون کسی که لایق باشه برای دوستی با شما خودش میفهمه

شیراز
چرا اینجوری فکر میکنید هر کس به یه روش زندگی میکنه شما هم راه خودت رو برو اون کسی که لایق باشه برای ...

کاش میشد

من نمیتونم ناراحتی کسیو‌ ببینم وگرنه خودمم نابود میشم

نمیتونم گریه کسیو ببینم

وقتی شخص مقابلم به یه ورشم نباشه آدم دوست داره بمیره

هه  یه درونگرا زندگیمو زهرم میکنه سرد بودن بی توجهی

اتفاقا من ک درونگرام اصلا سرد و بی توجه نیستم 

همه درونگرا ها ک اینجور نیستن دختر هرکسی یع علائمی دارع

کاش میشد من نمیتونم ناراحتی کسیو‌ ببینم وگرنه خودمم نابود میشم نمیتونم گریه کسیو ببینم وقتی شخص م ...

چرا نشه منم کار کردم زحمت کشیدم تاحالا یه کسب و کار برای خودم راه انداخت

شیراز
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز