2821
2789
عنوان

شب شعر...

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست

گفتی دربهارمی ایی بهاران گذشت و زمستان آمد اما نیامدی من هرروز گیسوانم را در باد بهاری رهامیکنم تا بوی گیسوانم تورا بکشاند به سمت دنیای ناشناخته ایی که درآن گم شده ام .شاید روزی بمن بازگردی .جانم را بروی لبهایم محکم فشارمیدهم تا  شاید قبل جان کندنم بتوانم دستهایت را باز کنی تا درون دستهای مهربانت جان بسپارم عشق نداشته من 

الان به ذهنم اومد خودم سرودم براتون🥰😚

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر زیبا و روان❤️👌👌👌

مرسی خانمی یهوو حس میگیرم به ذهنم میاد ولی خب در جوار دوستان شاعر قطره ایی ناچیزم  

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
من برام سوال پیش اومد در این مصراع مقصود از آهوی مردم چیه؟

آهو ایهام داره

یه معناش عیب و یه معناش اسم حیوان

که البته اینجا همون اسم حیوان مد نظر هست

همون حالت گریز از مردم که آهو ها دارن و..

من درهمین حد میدونم.. 

دختری که موهاش بلنده؛ همیشه یک قدم از بقیه دخترا جلوتره..