2777
2789
امیدوارم مشکلم حل بشه و بتونم خودمو جمع و جور کنم ، ممنونم از نظرتون لطف کردین 😘😘😘😘

الهی بحق خانم زهرا س خیلی سربع اوضاع بر وفق مرادت بشه.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه من همسرم خودش دادخواست داده و من دوس ندارم طلاق بگیرم ، از آینده میترسم  واسه مرد هم ...

چرادرخواست دادگلم مشکلتون چی بود؟دوست داشتی بگو 

بحرحال حرف کسی برات مهم نباشه 

Dunyada olumden baskasi yalan

ازطرفی،خوش به حالت

شوهرت تکلیفت مشخص می‌کنه نه مثل همسرمنکه،نه خودش می‌ره دادخواست بده

دوسال پیش که منم رفتم،دهنم سرویس کرد

اینجوری شماهم میتونی ازادبشی،ودوباره ازدواج کنی،هم مهریتو بگیری

اما خیلی هم ناامید نباش،خیلی از مردها بودن که برای ترسوندن خانوم،اینکارو کردن وبعد شکایت رو پس گرفتن

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

بره درخاست بده باید مهریه تم بده . اصلا نترس . میدونم الان نگرانی و ترسیدی‌ . ولی قوی باش اون داره ض ...

جلسه اول دادگاه تشکیل شد ، قاضی کل حق رو به من داد ، مهریه نفقه اجرت المثل ، با هر وکیلی مشورت کردم گفتن اگه عاقل باشه دادخواست رو پس میگیره ، اما هیچ خبری ازش نیست اصلا 

ازطرفی،خوش به حالت شوهرت تکلیفت مشخص می‌کنه نه مثل همسرمنکه،نه خودش می‌ره دادخواست بده دوسال پیش ک ...

این توو جلسه اول دادگاه گفت فقططط طلاق اصلا نمیخامش ، منم فک کردم داره میترسونه اما خیلی مصمم بود ، امیدوارم مشکلتون حل بشه ، سع ماهه درگیرم خدا لعنتشون کنه 

این توو جلسه اول دادگاه گفت فقططط طلاق اصلا نمیخامش ، منم فک کردم داره میترسونه اما خیلی مصمم بود ، ...

بازم خوب که بلاتکلیف نمیزارتت

نیمه پر لیوان رو ببین

خدای منو شماهم بزرگ

نترس،قوی باش

اینم یه چالش که باید تموم کنی

إن شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

جلسه بعدی کی تشکیل میشه ؟ مهریه ت چقده .؟ اصلا ندیدم تابحال مردی خودش بره درخواست بده و کل حق و حقوق ...

حدود یک ماه دیگه جلسه دوم و داوریه 

مهریه ۲۰۰ تا سکه و ۲۰۰ میلیون جهیزیه اس 

منم ندیدم مرد دادخواست بده شوهر نام د من داد 

حدود یک ماه دیگه جلسه دوم و داوریه  مهریه ۲۰۰ تا سکه و ۲۰۰ میلیون جهیزیه اس  منم ندیدم م ...

عزیزم روزایه سختیه . درکت میکنم. از خدا کمک بخواه. گاهی خیر ما در چیزیه ولی خودمون نمیدونیم و سالها بعد میفهمیم. قطعا خدا انقد مهربونه و دوستت داره که واسه اینم یه دلیلی داره. بهش اعتماد کن و خودتو بهش بسپار 

چشم  ممنونم ازتون عزیزم  انشالله بخیر بگذره

انشالا

میتونم یه سوال بپرسم؟ تاپیک های قبلتو خوندم. این همسرت همونیه که سال ۹۸ قرار بود عقد کنید اما گفت خانوادم اجازه نمیدن ؟

انشالا میتونم یه سوال بپرسم؟ تاپیک های قبلتو خوندم. این همسرت همونیه که سال ۹۸ قرار بود عقد کنید ام ...

بله همونه سال ۹۶ قرار بود ازدواج کنیم که بعد صدها ماجرایی که اتفاق افتاد سال ۹۸ ازدواج کردیم 

بله همونه سال ۹۶ قرار بود ازدواج کنیم که بعد صدها ماجرایی که اتفاق افتاد سال ۹۸ ازدواج کردیم 

ای وای چه تلخ . خب پس الانم کاره همون خانوادشه ترغیبش کردن به جدایی . شما خودت شاغلی؟

2790
2778
2791
2779
2792