2777
2789
ببر ی دکتر دیگه رحم دوشاخ احتمال سقط بالاست باید سرکلاژ کنی زمان سرکلاژ ۱۴تا۱۸ هفتس چطور قبل بارداری ...

نه اصلا نمیدونستم الان ۸ هفته ام ...تو سونو اولم نگفت امروز یهویی گفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن چند بار رفتم سونوگرافی اونجا گفتم رحمم هم بزرگه هم دوشاخ کامل

عزیزم با عکس رنگی دقیق مشخص میشه چجوریه 

حالا همونم پزشک متخصص نشون بده راهنماییت میکنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اگه گعته مشکلی نیست ینی شبیه قلبه،نترس باباماله منم بود،توصیح بده،چند کیلویی،اگه میخوای راهنماییت کن ...

اصلا از تو سونو هم نتونستم ببینم که چه شکلیه و نگفت که قلبه یا نه ...من ۸۰کیلوام ..ممنونم میشم عزیزم

نه اصلا نمیدونستم الان ۸ هفته ام ...تو سونو اولم نگفت امروز یهویی گفت 

ببر پیش دکتر دیگه نشون بده مشورت کن شاید دو شاخت کم باشه اما بعضی از دکتر ها بیتوجهی میکنن.نگران نباش سرکلاژ بیهوش میکنن بعدم درشو میدوزن صبح بری عصر برمیگردی اصلا هم درد نداره موقع زایمان بخیه هارو میکشن

اصلا از تو سونو هم نتونستم ببینم که چه شکلیه و نگفت که قلبه یا نه ...من ۸۰کیلوام ..ممنونم میشم عزیزم

عزیزم وزنت بالاست،به هیچ عنوان بیشتر از ۹کیلو نباید تو بارداری اضافه کنی،اگه قبلا نشون نداده الان بارنگی نشون داده یعنی ماله تو خفیفه وخطرناک نیست،نگران باش،چون مدل های مختلف داره اونایی که شدیده باساده ترین سونو هم تابلویه ،ماله توخیلی خفیفه و به جنین زیاد فشار نمیاره،فقط وفقط مایعات،چای،اب،ابمیوه طبیعی،قند،شیرینی جات و برنج و غذاهای چرب ممنوع

عزیزم وزنت بالاست،به هیچ عنوان بیشتر از ۹کیلو نباید تو بارداری اضافه کنی،اگه قبلا نشون نداده الان با ...

نه من عکش رنگی نگرفتم با سونو گفت ...میگم قبلا سونو دادم ولس چیزی نگفتن ولی اینبار گفت که دو کابینه مشاهده شده 

باید استراحت مطلقی باشی وقتی سرکلاژ کردی؟؟

من استراحت مطلق بودم دکتر بهم گفت نباید وزن بچه سه کیلو بیشتر باشه چون دوشاخم دوشاخ بودا دوشاخخخ من که هرچی میرسید میخوردم شکر خدا پسرم دقیق ۳کیلو بود اما دومی بارداریم راحت تر بود انگار رحمم کش آمده باشه دومی ۳و۱۵۰ بود نگران نباش رحم دوشاخ اصلا مشکل خاصی نیست میتونی بری پیاده روی اما کار کردن مثل قبل نه