2821
2789

برای تازه به دنیا اومده

یا تغییر نام؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آتریسا 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
کو گوش شنوا... بچه برادرمه زن برادرم میخاد بذاره پانته آ  ما گفتیم بذار آرتمیس ولی قبول نکرد ...

وای آرتمیس خیلی قشنگه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
کو گوش شنوا... بچه برادرمه زن برادرم میخاد بذاره پانته آ  ما گفتیم بذار آرتمیس ولی قبول نکرد ...

حالا بجز اینکه پانته آ از آرتمیس قشنگ تره  واقعا حق دخالت ندارید برا اسم اونه ک بارداری و سختیاشو میکشه و بچه ی اونه خودشو شوهرش باید انتخاب کنن ن شما، شما فقط در حد پیشنهاد 

چندروز دیگه دنیا میاد

قشنگه ولی پانته آ قدیمی شده

باز آتنا بهتره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببخشیدا؟ولی شما چرا دخالت میکنی؟ مگه بچه ی شماست؟ 

من ک اسم بچمونو با شوهرم انتخاب کردیم، ب همه گفتیم، یکی دو نفری هم ک گفتن فلان اسمو بذار، گفتم خودت بچه دار شو، اون اسمو بذار روش

چند سالشه؟

باید زن و شوهر خودشون انتخاب کنن اسم بچه شونو

حتی اگه بد باشه

شما حق دخالت ندارین

ببخشیدا؟ولی شما چرا دخالت میکنی؟ مگه بچه ی شماست؟  من ک اسم بچمونو با شوهرم انتخاب کردیم، ب ...

وای ما کجا دخالت کردیم فقط پیشنهاد دادیم تازه اونم عروسمون خودش خاست پیشنهاد بدیم شاید خوشش اومد ما آرتمیس و پاییز پیشنهاد دادیم خودش پانته آ انتخاب کرده ماهم چیزی نگفتیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز