خسته شدیم کل پولمون میره برا بنزین مامانم اینا تهرانن باید بگوبیم بریم اونجا مادرشوهرمم شهرکرد با فک و فامیل اصفهانم فامیل ما همه خرجمون هرسال میره برا بنزین و خونه ای و اون بعدم چون حقوقمون پایینه امکان نداره بتونیم مثلا جم کنیم هرسال همینیم
زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...
ای بابا هممون هرسال همینیم. باز خوبه به بهونه ی خونه اقوام از شهر میزنید بیرون
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خواهرام نفری 500دادن بهم دادن که لباس بندری بیارم براشونشوهرمم میگه دوتومن برای بنزین و هتل کنارگذاشتم دوتومنم برای خرج خودمون. حالا سوغاتی و اینارو درنظر نگرفتیم
صبا خوبی نداره که کجاش خوبه فرض کن ما تو این 6 سال نتونستیم مسافرت بریم اگرم رفتیم با مامانم اینا بوده اونم مشهد و شمال و چن تا دیگه باشوهرمم اصفهان و شهرکرد و کاشان مشهد همین البته گله نیستا درکل دلم میخواست بریم مسافرت گفتم ببینم کسی مثه من هست با این پول امید داشته باشه بره
زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...