2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدیم کل پولمون میره برا بنزین مامانم اینا تهرانن باید بگوبیم بریم اونجا مادرشوهرمم شهرکرد با فک و فامیل اصفهانم فامیل ما همه خرجمون هرسال میره برا بنزین و خونه ای و اون بعدم چون حقوقمون پایینه امکان نداره بتونیم مثلا جم کنیم هرسال همینیم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

ای بابا هممون هرسال همینیم. باز خوبه به بهونه ی خونه اقوام از شهر میزنید بیرون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نمکدون برا قشم و بندرعباس چقد پول گذاشتین کنار حدودی

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

خواهرام نفری 500دادن بهم دادن که لباس بندری بیارم براشونشوهرمم میگه دوتومن برای بنزین و هتل کنارگذاشتم دوتومنم برای خرج خودمون. حالا سوغاتی و اینارو درنظر نگرفتیم
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
صبا خوبی نداره که کجاش خوبه فرض کن ما تو این 6 سال نتونستیم مسافرت بریم اگرم رفتیم با مامانم اینا بوده اونم مشهد و شمال و چن تا دیگه باشوهرمم اصفهان و شهرکرد و کاشان مشهد همین البته گله نیستا درکل دلم میخواست بریم مسافرت گفتم ببینم کسی مثه من هست با این پول امید داشته باشه بره

با این پول تابستون میتونی بری شمال و چادر بزنی و واقعا خوش باشی. اما عید همه چیییییی گرون میشه. زرنگ اونیه که حتی سیب زمینی پیازم با خودش ببره
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑