2789
عنوان

سره صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست
ما رو باش  گفتیم چه قدر سحر خیزان که صبح پاشدم کارهاشون کردن اومدن سایت 😂خسته نباشی خواهرم 😂

میخوام‌ تا فردا شب نخوابم

بلکه به موقع خوابم ببره تایم خوابم درست شه ولی چشام داره میره الان😂🥲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخه من ۶ ام پاشم واقعا حسش نیست بیام سایت . یا درس می خونم یا خونه تمیز می کنم 

من کار خونه نمیکنم 😄🤚کاری نیس ک بکنم دیشب کردم همه کارا رو .ی ناهار هس ک ظهر درستش میکنم 

یا باز میخوابم یا میام سایت 

منم 5 بیدار شدم

دوش گرفتم

قهوه خوردم، ساندویچی که دیروز نخوردم و مونده میقورم😬

بعدم میرم کلاس⁦👩🏻‍🦽⁩

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
منم 😂 اومدم سایت یه موقع خوابم‌ نبره خواب بمونم  چندمی  من ۱۲

خوش به حال تو انقدر تلاشگری 

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
منم 😂 اومدم سایت یه موقع خوابم‌ نبره خواب بمونم  چندمی  من ۱۲

۱۰ 🤕امروز امتحان زیست دارم 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 
من کار خونه نمیکنم 😄🤚کاری نیس ک بکنم دیشب کردم همه کارا رو .ی ناهار هس ک ظهر درستش میکنم  یا ...

باریک الله کد بانو 

ما صبحا می کنیم 

فقط افطاری رو مامانم ۱ ساعت قبل از اذون می‌ذاره همین

تازه اول راهی  بهت تبریک میگم  دوستت کنده خواهد شد  موفق باشی

😂💔🗿

تو هم

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 
من تجربی  دوازدهمم

عه تجربی خیلی سخته

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)