2777
2789
عنوان

کارم بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که نشد راه حل  باید فکر اساسی کرد  خودت بیشتر به چی فکر میکنی

ب حرف های این و اون 

فکر میکنم همه اطرافیانم بهم متلک میگن 

طعنه میزنن 

تو عید مادرشوهرم تلفنی بهم تیکه انداخت از اون موقع ب بعد خیلی افکارمنفی میاد تو ذهنم وولم نمیکنه 

نع

کارتون اشتباهه باید با رضایتش باشه من اگه همسرم بدون اطلاع من بهم قرص بده و ندونم چیه قطعا اعتمادمو بهش از دست میدم و عاقبت خوبی نداره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
کارتون اشتباهه باید با رضایتش باشه من اگه همسرم بدون اطلاع من بهم قرص بده و ندونم چیه قطعا اعتمادمو ...

ببین 

همش یا باهمکاراش دعواش میشه یا با کارگراش یا با من 

البته کم خونی هم داره 

بهش میگم پاشو بریم دکتر نمیاد 

واقعا دیگه بریدم از دست اخلاقش 

ببین  همش یا باهمکاراش دعواش میشه یا با کارگراش یا با من  البته کم خونی هم داره  ب ...

چندبار منطقی تو شرایط مختلف باهاش حرف بزن ببرش دکتر آزمایش خون بده داروی مناسب بگیره بگو به خاطر صلاح خودش و سلامتیش میگی اصولا رو سلامتیشون حساسن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ب حرف های این و اون  فکر میکنم همه اطرافیانم بهم متلک میگن  طعنه میزنن  تو عید ماد ...

فکرای منفی وقتی رو هم جمع میشن یه جایی باعث انفجار میشن باعث میشن بدون فکر کاری انجام بدیم 

اول سعی کن فکرای منفیتو حل کنی حرفای  دیگران انقدر ارزش ندارن که ذهنتو بخاطرش مریض کنی 

بد خودتو بزار جای شوهرت اگه اونم همچین کاری با تو کرده بود ازش ناراحت نمیشدی؟

حالا ما در نظر می‌گیریم قرص اصلا ضرر نداره ولی تو بودی ناراحت نمیشدی؟

وقتی ذهن خودتو آروم کردی با آرامش با شوهرت حرف بزن شاید اونم درگیریایی داره وقتی با هم حرف بزنید حرفای همو بشنوید بهتر میتونید همدیگه رو درک کنید 

چندبار منطقی تو شرایط مختلف باهاش حرف بزن ببرش دکتر آزمایش خون بده داروی مناسب بگیره بگو به خاطر صلا ...

همسرمن بمیره هم دکتر نمیره ولی من تا سرفه کنم زوری منو میبره 

ممنون عزیزم چ تاثیری داشت روی شما 

من یه ادم استرسی و عصبی هستم ک ازصب تاشب فقط استرس و بدخلقی داشتم حدود ده روزه ک اینارومصرف میکنم بخدا رومن خیلی تاثیرداشته اروم ترشدم استرسم کمترشده خداروشکر