2777
2789

من یمقدار فک پایین ام و بالام رو هم قرار میگیرن هر چند وقت یکبار وسوسه میشم انجام بدم دوباره میترسم، امروز رفتم دندانپزشکی دوباره دکتر منو وسوسه کرد ، کسی آنجام داده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر عمم انجام داد پدرش در اومد ولی خب خیلی بهتر شده از اولش یعنی کلا یه آدم دیگه شده اما خب راستش خیلی جالب نشده قیافش ولی از اولش بهتره من خودمم فک پایینم عقبه یکم دکتر دوسال پیش گفت ۶۰ میلیون میشه منم پول نداشتم دیگه باهاش کنار اومدم یه مدت ژل چونه زدم اونم که خوشم نیومد الان آب شده به نظرم بدون ژل بهتره 

اره الان بالای صد تومنه، چه مدت پرهیز غذای جامدات اینا داشت؟

من روز عملش باهاش بودم کلا نمیتونست حرف اینا بزنه من یادمه با سرنگ بهش غذا میدادن تا یه مدت طولانی تقریبا مثلا سوپ و اینارو میکس میکردن میریختن تو سرنگ میدادن بهش اون فک بالاش جلو بود فک پایینش عقب فک کنم یا برعکس یادم نیس دقیق بعد اصلا احساس میکنم مدل دماغشم عوض شد یکم 

همسر منم فک بالاییش جلوتره دندوناش نامنظمه قراره بره عمل فعلا باید دو سال دندوناش ارتودنسی بشن

از نظر ظاهری خیلی مشکل دارن ؟ چون من خودم از نظر زیبایی اونقدر مشکلی ندارم اما دندونام نامرتبه

از نظر ظاهری خیلی مشکل دارن ؟ چون من خودم از نظر زیبایی اونقدر مشکلی ندارم اما دندونام نامرتبه

آره داره دوتا دندون جلوییش بیرون زده که باید اولش ارتودنسی بشه خب اگه مشکل دندوناته ارتودنسیش کن

آره داره دوتا دندون جلوییش بیرون زده که باید اولش ارتودنسی بشه خب اگه مشکل دندوناته ارتودنسیش کن

نه فک هم مشکل داره ها اما چون گونه زیاد دارم معلوم نمیشه از روبرو ولی واقعا مشکل ناهنجاری فک دارم