2777
2789
عنوان

زودپزبرقی

| مشاهده متن کامل بحث + 5984 بازدید | 17 پست
مثلا زودپز ک دارم ۱۳ کارست وقتی میخواد خورشت درست بشه نوشته یک ساعت با اینقدر آب دو ساعت با اینقدر آ ...

زودپز منم چندکارس برای م

پخت هر غذایی زمانش از قبل تنظیم شده س ولی میزان آب و اینارو تو دفترچه شم ننوشته 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
زودپز منم چندکارس برای م پخت هر غذایی زمانش از قبل تنظیم شده س ولی میزان آب و اینارو تو دفترچه شم ن ...

واسه همین میگم سرچ کن

میزان آب و نمک رو باید کنترل کنی 

مثلا میزان پخت برای مرغ و گوشت و مقدار آب و حتی نمک هم فرق داره

و حتما دربش باید سفت بسته شه

از روی بیلبیلک روش بخار میزنه بیرون ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه همین میگم سرچ کن میزان آب و نمک رو باید کنترل کنی  مثلا میزان پخت برای مرغ و گوشت و مقدا ...

ممنون عزیزم/ آره بعد از چند دقیقه بخار دادنش شروع میشه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》