2777
2789
عنوان

برم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ نگو کمه و بچه ای  گوشم از این حرفا پره. اینجوری نیستم که باهاش باشم بعد ولش کنم. هیچی از ...

باش نمیگم سنت کمه..ولی الان ذوق جوانیه و اینم بدون اون گفته ن شاید تورابطه س شاید دوس نداره باکسی وارد رابطه بشه و اینکه کلاادمیزادجماعت دوسه سال دیگه بگذره متوجه میشی بفهمن دوسشون داری پرو میشن دور برشون میداره..نرو سمتش خوشش بیادخودش میاد چراغ سبزنشون میده

خدایاشکرت...❤️

ی شب اینو تو پارک دیدیم  از همون شب دیگه همش تو فکرمه. چند سال از اون شب گذشته. ولی هنوز همو ...

الهی اگ خیر و دل شکستگی نداره مهر و محبتت خدا ب دلش بزاره منم اولین عشقم ۱۳سالم بوداتفاق افتاداونم همسن تو چقدمتنفربودم ازش  کم کم علاقه مند ۱۴سال میگذره هنوزم منومیخاد دوسه باراومدخواستگاری جوابش کردن این اخر تریاکی شده بودبخاطرم و پوک پوک میزد جوابش کردن

خدایاشکرت...❤️

اونجا پیجشو نشونم داد گوشی همراهم نبود. بعد که رفتم پیجشو سرچ کردم پیدا نکردم. آخه ببین شانسو

شاید اشتباه زدی..حالاشانس اوردی هوا جوری شده همه میرن پارک شاید بازدیدیش

خدایاشکرت...❤️

خب بگو من هرچی دنبال پیجت بودم پیدانکردم خیلیم اومدم پارک ببینمت و ندیدمت ک بازشمارت بگیرم

شما باشی قبول میکنی؟؟

نمیدونم اگه ردم کنه چیکار بایدکنم.

خونشون نزدیک خونه فامیلمونه.منم تقریبا همیشه میرم پیش فامیلمون باهاش میرم بیرون.به خاطر همین میبینمش 

شما باشی قبول میکنی؟؟ نمیدونم اگه ردم کنه چیکار بایدکنم. خونشون نزدیک خونه فامیلمونه.منم تقریبا هم ...

ببین اگه علاقه داشته باشم اره قبول میکنم اگه ن علاقه نباشه نه

خدایاشکرت...❤️