2777
2789
عنوان

حماقت های بی انتهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 49 پست
ببینید منطق من میگه وقتی که اتفاقی افتاده بهترین اتفاق ممکنه به یک دلیل ساده؛ چون دیگه نمیشه به عقب ...

مچکرم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادی کاملا درسته وقتی یه اتفاقی میافته دیگه نمیشه کاریش کرد 

ولی این دلیل ام اضافه کنید به دلیلتون که هر اتفاقی که میوفته بهترین اتفاق بوده 

چون اون زمان بهتری تصمیم از نظر عقل قلب شما اون بوده .. 

پس توی زمان خودش بهترین تصمیم بوده ..

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

چقدرررر. بده طرف مقابل ادم هم شخصیت زالو‌صفت داشته باشه هم حق به جانب و پررو و نمک نشناس........یکی از اطرافیان من که میشناسمش اقا بدهی سنگین بالا اورد پدرخانم همه بدهی شو داد ابروشو خرید نذاشت زندان بره سالها گذشت وضع اقا خیلی خوب شد خانمش گفت یه ملکی چیزی بنامم بززن..انقددر بد و‌حق بجانب با خانمش برخورد کرد که تو برای ماال من کیسه دوختی وچرا چنین‌چیزی میخوای‌و....همیشه میگم ایکااش این ادم میموند گوشه زندان میپوسید...متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده امیدوارم حداقل اون خانم نتیجه این مال حروم رو‌در زندگیش دیده باشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرررر. بده طرف مقابل ادم هم شخصیت زالو‌صفت داشته باشه هم حق به جانب و پررو و نمک نشناس........یکی ...

والا من نمیدونم چرا هرچی آدم مزخرف تری باشی بیشتر بهت خوبی میکنن. الان پدر خانوم این آقا اینطور محبتی کردی به این آدم بی ادب اونوقت منی که از گل نازک تر نمیگفتم به پدر دوست دخترم و همیشه هواشو داشتم روز خواستگاری جلوی بابام به من میگه تو کار و بار درست حسابیم نداری رو باباتم نمیشه حساب کرد!

حالا چند ساله منو میشناسه و رستورانم اومده و بابامم میشناسه اونوقت یه کاری کرد که ما رو اینطوری جدا کرد از همدیگه.

اون خانومم واقعا من گله ای ندارم ازش. موقع جدایی به حد کافی انتقاممو گرفتم ازش. امیدوارم فقط آدم بهتری شده باشه اگه یه پسر خوب قسمتش شد و اونو دیگه دیوونه نکنه.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
والا من نمیدونم چرا هرچی آدم مزخرف تری باشی بیشتر بهت خوبی میکنن. الان پدر خانوم این آقا اینطور محبت ...

سیب سرخ قسمت دست چلاق میشه:///

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.