2777
2789
من بارداری پسر هم داشتم دختر هم داشتم در کل اگه بارداریت واست راحت باشه سبک و پر انرژی باشی بچه پسره ...

ولی دختر داییم وعروس برادر شوهرم برعکس بوده علایم وپسر بوده,من بچه اولم حالت تهوع داشتم دختربود,بچه دوم نداشتم دختر بود,خیلیم سبک بودم وکارمیکردم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بارداری پسر هم داشتم دختر هم داشتم در کل اگه بارداریت واست راحت باشه سبک و پر انرژی باشی بچه پسره ...

من اولش که از درد دنبالچه یعنی همون قسمت پایینی سمت معقد موقع نشستن خیلی درد میکرد از اون فهمیدم باردارم 

و بتا دادم بتا روز 7 عددش 2500 بود 

همچی به خوبی پیش میرفت تا هفته 8 از اون به بعد حالت تهوع و احساس شدید به بوها داشتم تا وقتی که نزدیک به سه ماه شدم حدودا 2 هفته اینا فقط ماست میخورم چون همچی بو داشت بنظرم از مرغ متنفر بودم فقط گوشت چرخ کرده و کباب گوشت میخوردم 

بعد نزدیک ماه 3 که شدم به بوها نظرم عوض شد اما مرغ نه 

کلا از اولش الوچه میخوردم ونمک و موز 

بعد اون علاقم به چیزای شیرین بیشتر شد البته الانم بیشتر ترشی میخورم 

سینه سمت چپم اول بزرگ تر شد بعد اون سینه سمت راستم چ.حالا راست بزرگ تره 

دیگه ران پام خیلی چاق شده 

چ صورت و پوستمم خوب شده حس میکنم خوشکل شدم

بقول دوستمون و  نظر منم اینه که دختره

دکتر هم بهم احتمال دخمل داده اما هنوز نشسته بودم یعنی بچه تکون نمیخورد گفت از نظر من دختره اما احتماله 

حالا 5 شنبه میخوایم بریم سیسمونی بخریم.چونکه بعدش شوهرم میره ماموریت و نیستش 

دکتر هم بهم احتمال دخمل داده اما هنوز نشسته بودم یعنی بچه تکون نمیخورد گفت از نظر من دختره اما احتما ...

من از روعکس گفتم به خیلیا درست گفتم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)