2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دیگه تو شیراز انجام دادن برا رفع نقص پا عزیزم نه افزایش قد اونم انگشت شمار انجام دادن

طبق چیزایی که بنده فهمیدم بوده یه هر حال بعد یسته شدن صحفه رشد هم میشه برای بلند قد شدن کارایی کرد

طبق چیزایی که بنده فهمیدم بوده یه هر حال بعد یسته شدن صحفه رشد هم میشه برای بلند قد شدن کارایی کرد

نه گلم اون عمل مربوط به رفع نقص های پا هس که خیلی ها به اشتباه فک میکنن برا افزایش قده ، فعلا همچین عملی وجود نداره حالا در آینده شاید بشه

بوده تحقیق کردم بنده میشه بگید از کجا به این نتیجه رسیدید؟ 

اخه تحقیق چی کردی واقعا یه نمونه عمل افزایش قد نام ببر کجا ثبت شده چرا الکی اصرار داری اخه ، من اگه اطلاعات نداشتم نمیگفتم اگه چنین عملی هس کجا ثبت شده بگو ماهم بدونیم لطفا

یه سرچ بزن

نیاز به سرچ نیس خودم کادرم اطلاعاتم در این زمینه خیلی زیاده چنین عملی وجود داره ولی عملا برا افزایش قد غیر ممکنه برا اصلاحات مشکلات پا هس مثلا دو پا که هم اندازه نیستن تازه اونم به احتمال ۹۰ درصد با شکست مواجه بشه تو کل جهان هم انگشت شماره تازه همین اصلاحات ژنتیکی، خیلی بحث مفصلیه این عمل

نیاز به سرچ نیس خودم کادرم اطلاعاتم در این زمینه خیلی زیاده چنین عملی وجود داره ولی عملا برا افزایش ...

ببینید این عمل بوده و مورد های موفقیت امیز هم بوده هرچقدر بحث کنیم نه بنده قانع میشم نه شما پس خدانگهدار

ببینید این عمل بوده و مورد های موفقیت امیز هم بوده هرچقدر بحث کنیم نه بنده قانع میشم نه شما پس خدانگ ...

بله بوده انگشت شمار در سطح جهان فعلا در مرحله ازمایشی هستش که خیلی هاشم با شکست مواجه بوده یعنی عملا چیزی ثبت نشده از موفقیت این عمل، چیزی نیس که به راحتی به اسی پیشنهاد بدین شما خیلی راحت اومدین گفتین برو عمل افزایش قد انجام بده منم گفتم چنین چیزی غیر ممکنه در حال حاضر ، موفق باشین