2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 42 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همون دیگه تو شیراز انجام دادن برا رفع نقص پا عزیزم نه افزایش قد اونم انگشت شمار انجام دادن

طبق چیزایی که بنده فهمیدم بوده یه هر حال بعد یسته شدن صحفه رشد هم میشه برای بلند قد شدن کارایی کرد

طبق چیزایی که بنده فهمیدم بوده یه هر حال بعد یسته شدن صحفه رشد هم میشه برای بلند قد شدن کارایی کرد

نه گلم اون عمل مربوط به رفع نقص های پا هس که خیلی ها به اشتباه فک میکنن برا افزایش قده ، فعلا همچین عملی وجود نداره حالا در آینده شاید بشه

بوده تحقیق کردم بنده میشه بگید از کجا به این نتیجه رسیدید؟ 

اخه تحقیق چی کردی واقعا یه نمونه عمل افزایش قد نام ببر کجا ثبت شده چرا الکی اصرار داری اخه ، من اگه اطلاعات نداشتم نمیگفتم اگه چنین عملی هس کجا ثبت شده بگو ماهم بدونیم لطفا

یه سرچ بزن

نیاز به سرچ نیس خودم کادرم اطلاعاتم در این زمینه خیلی زیاده چنین عملی وجود داره ولی عملا برا افزایش قد غیر ممکنه برا اصلاحات مشکلات پا هس مثلا دو پا که هم اندازه نیستن تازه اونم به احتمال ۹۰ درصد با شکست مواجه بشه تو کل جهان هم انگشت شماره تازه همین اصلاحات ژنتیکی، خیلی بحث مفصلیه این عمل

نیاز به سرچ نیس خودم کادرم اطلاعاتم در این زمینه خیلی زیاده چنین عملی وجود داره ولی عملا برا افزایش ...

ببینید این عمل بوده و مورد های موفقیت امیز هم بوده هرچقدر بحث کنیم نه بنده قانع میشم نه شما پس خدانگهدار

ببینید این عمل بوده و مورد های موفقیت امیز هم بوده هرچقدر بحث کنیم نه بنده قانع میشم نه شما پس خدانگ ...

بله بوده انگشت شمار در سطح جهان فعلا در مرحله ازمایشی هستش که خیلی هاشم با شکست مواجه بوده یعنی عملا چیزی ثبت نشده از موفقیت این عمل، چیزی نیس که به راحتی به اسی پیشنهاد بدین شما خیلی راحت اومدین گفتین برو عمل افزایش قد انجام بده منم گفتم چنین چیزی غیر ممکنه در حال حاضر ، موفق باشین