2777
2789
عنوان

کرکام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست
مامانتون ازدواج مجدد کردن؟ چندسالشونه؟

بلهههه گفتم دیگ 

والا دقیق نمیدونم باید چهل و خورده ای باشه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ببخشید ک میپرسم، مادرت ازونا هس ک ساده وضع هستن ؟ چون گفتی نمیدونه کی بچه شیر میخواد و ... پرسیدم&nb ...

مامانم کلا چیزی نمیدونه از بچه داری 

بلد نیست اصلا 

فقطم واسه پول با بابام ازدواج کرد (این نظر منه البته) 

بعدم اگر میخوای مادر باشی برا بچه هایی ک داری مادر باش حالا بچه جدید پیش‌کش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با نمیدونم کی کی  اصلا من هنوز نمیدونستم ازدواج کرده  ب منم ربط نداره  اما بیچ ...

چند سالتون بود جدا شد؟شرایط نمدونم وقضاوت نمکنم،ولی شماهم اگه سنتون کم بوده،قضاوت نکنید

چند سالتون بود جدا شد؟شرایط نمدونم وقضاوت نمکنم،ولی شماهم اگه سنتون کم بوده،قضاوت نکنید

قضاوت؟ 

من 13 سالم بود. 

داداشمم شاید نهایت 2 ماهش. 

تا اون موقع ک من 13 سالم بود حس مادری ازش نمیگرفتم. میشه گفت پیشش بزرگم نشدم حتی. یا نبود، یا وقتی بودم کاری نمیکرد. 

من میدونم ب خاطر پول با بابام ازدواج کرد، وقتیم ک رفت کلی طلاهاش برد ماشینش برد همه چی برو مهریشم زیاد بود اونم گرفت. 

میخواد مادری کنه داداشم 7 سالشه مامان نداره بیاد برا این بچش مادری کنه بچه بعدی پیشکش حالا 

هنوزم عقل نداره ب خدا داداشم میبینه اذیتش میکنه 

دلم برا بچه میسوزه 

منم اصلا نمیدونستم ازدواج کرده امروز این فهمیدم ک حامله هم هست... 

خدا ب چ کسایی بچه میده هااااا

الهی،عب نداره،دنیا گرده دختر،انشالابهترین براتون پیش بیاد،پدرت ازدواج نکرده؟

ممنونم🌷ن...