2777
2789
وای چه زیاد از قبلم که ادم ناشتاست

من چون اورژانسی بود از قبلش ناشتا نبودم حدود سه ساعت قبل نون و حلوا ارده خورده بودم 

بعد همو شب زایمان کردم اون ده ساعت رو مقداریش هم خواب بودمبعد کلا آدم ذوق هم داره خیلی اذیت نمیشه 

فقط اگر همراه داری نذار بچت رو ببر اتاق نوزادان کل مدت بذار پیش خودت باشه بچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سختی تا سه روز اول حتما باید کسی کمکم می‌کرد تا حالت نشسته بشم  البته ادما با هم فرق میکنن ...

من با اینکه بعد از عمل اصلا رعایت نکردم و سرم رو تکون دادم اما سردرد نگرفتم کمر درد هم اصلا نگرفتم و آمپول بی حسی رو هم اصلا متوجه نشدم اما جای بخیه هام خیلی خیلی خیلی درد می‌کرد بدنا باهم متفاوت هستن

شیرازی اصیل🥰

سلام عزیزم..بعد اینکه اجازه دادن چیزی بخوری..نسکافه زیاد بخور..قطره شیر افزا از داروخونه بخر اگه شیرت کم بود بخور خیلی سریع شیرمیاد..

انشاءلله زایمان راحتی داشته باشی..

من سه تا بچه هام سزارینی هستن خیلی خوب بودم خداروشکر فقط هشت ساعت بعد عمل نباید بشینی به بعد هم دردا ...

واقعا سه تا سزارین داشتی؟

منم میخوام اقدام کنم برای بارداری،ولی چون دوتا بچه دارم برای سومی میترسم میگن خطرناکه سزارین سوم،سال۹۳ دومین بچه ام به دنیا اومده،میشه راهنماییم کنی ؟🌹🌹

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
من یادمه تا ده ساعت از وقتی که آمپول رو تزریق کردن بهم گفتن تکون نده سرت رو  تو اون ده ساعت هم ...

چرا ۷ تا ؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
سفارش پیامبر هست  توی کتاب ریحانه بهشتی هم اومده

مرسی گلم جواب دادی🌹🌹

واقعا سه تا سزارین داشتی؟ منم میخوام اقدام کنم برای بارداری،ولی چون دوتا بچه دارم برای سومی میترسم ...

آره عزیزم من دومی سال ۹۴بوده سومی ۱۴۰۰خیلی خوب بودم خداروشکر از اون دوتای دیگه عملم راحتتر

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
آره عزیزم من دومی سال ۹۴بوده سومی ۱۴۰۰خیلی خوب بودم خداروشکر از اون دوتای دیگه عملم راحتتر

چقدر خوب خداروشکر

ببخشید میشه بپرسم راضی هستین از اینکه بچه سومی رو آوردین؟منم میخوام برای بچه سوم اقدام کنم ولی میترسم بعدا پشیمون شم،بچه اولم۹۱ دومی ۹3 هست

چقدر خوب خداروشکر ببخشید میشه بپرسم راضی هستین از اینکه بچه سومی رو آوردین؟منم میخوام برای بچه سوم ...

آره عزیزم راضیم خداروشکر فقط سومیا شیطونترن😍😄ولی شده عشق خانواده ⁦☺️⁩

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من