2777
2789
عنوان

یچیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 128 پست
نمیره میگع گسی بفهمه آبرو چند سالم میره

آبروش چرا بره؟ مگر قراره چکار کنن؟ آبروش پیش کی بره؟ پیش آدمایی که حتی خبر ندارن سفره این بنده خدا خالیه؟؟ می خوام صدسال این ادما نباشن دور و ورمون

حداقل بره کمیته امداد بگه شرایط من اینه کمکم کنید بتونم یه کاری مطابق شرایطم انجام بدم درامد داشته باشم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از مهربونیت ولی بخاطر این این تاپیکو نزدم    

میدونم عزیز.ولی توو اون دنیا درمورد کسی ک فهمیدی گشنه خوابیده یا قرض کرده شکمشو سیر کرده از ما سوال میشه

خدارو اصلا خوش نمیاد همچین کسیو بشناسیو ازش رد شی

Gece çöker güller solar...Gözlerime yaşlar dolar...Hatıralar bende ağlar...Neredesin ay yüzlüm...🖤
مریضه و پیر 

هم بهزبستی بره هم کمیته امداد بالاخره اندازه یه آب باریک هم شده کمک می کنن چون بنده خدا هم پیر و مریض و از کارافتاده ست هم بدون سرپرست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نه  آخه خودشم حقوق آنچنانی نداره خرج زندگی خودمون میشه

بخشنده نیست اگه بود اینطور نبود

بخشندگی ربطی به میزان دارایی نداره.

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚

میدونم عزیز.ولی توو اون دنیا درمورد کسی ک فهمیدی گشنه خوابیده یا قرض کرده شکمشو سیر کرده از ما سوال ...

نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم آدمای خوب هنوز وجود دارن 

خودش مادر و پدر نداره پیر باشن؟ یعنی روزی نمیاد که ازت بخواد مامان یا بابایه پیرشو بیاره پیشت و پرس ...

چرا داره ولی همش میکوبونتشن تو سر من که آره پدرم هست و کار میکنه و برادر دارم و کمک خرج خانوادم هست و خواهرم میره سرکار و ...