2777
2789

بچه ها شوهرم خیلی مهربونه. خیلی پاک و معصومه بخدا....خیلی احتراممو داره ..امروز ک از سرکار اومد ی حرفایی بینمون ردوبدل شد بهم گفت من هرچی دارم از وجود توعه. بچم ۲۹روزه ب دنیا اومده میگه اول تو بعد دخترم....وقتی میخوا قربون صدقه دخترم بره میگه اول قربون مامانت بعد تو...یا مثلا میگه درد مامانت بجونم بعد تو...همیشه میگه شرمندم اگ تو زندگیم چیزی برات کم میزارم..همه پول و کارتاشو داده بهم. اس ام اس بانکشونو  سر  گوشیم نصب کرده میگه با تو باشن  راحترم.یا مثلا زنگ میزنه میگه برو برا خودت خرید کن هرچی دلت میخواد هرچی ک دوس داری بخر..ی لحظه بگم جاییم درد میکنه بخدا کلافه میشه..باهام کارای خونرو انجام میده..برام‌چایی میریزه. اب میاره ..گاهی وقتا ی جوری نگام میکنه بخدا خجالت میکشم وقتی بهش میگم اینجوری نگام نکن من خجالت میکشم میگه دس خودم نیس از بس دوست دارم میخوام این جوری فقط نگات کنم!مثلا وقتی از سرکار میاد پیشونیمو محکم و کش دار بوس میکنه بعد میگه خدایا شکرت الهی شکرت..همیشه میگه من خیلی خوشبختم ک تورو دارم میگه من بدون تو هیچم. میگه وقتی جاییم غذای میوه ای چیزی میخورم اگ تو اونجا نباشی بخدا از گلوم پایین نمیره دور از جونش میگه عین زهرماره  برام..و.....بچه هابخدا از خودم خجالت میکشم ک انقد اون خوبه اخه مگه من چیکار کردم براش؟چرا انقد خوبه،؟اصن هرچی فکر میکنم ببینم ب درگاه خدا چیکار کردم ک شوهرمشوهرمو بهم داده ب چیزی نمیرسم..لحظه ب لحظه زندگیمو از روزی ک شوهرم اومده تو زندگیم دارم خدارو شکر میکنم همش میگم خدایا ینی واقعا من لیاقت این همه خوبی رو دارم؟؟

الان چشت میزنن فردا میای میگی خدا این چه شوهری بود نصیبم کردی 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی و جار نزن عزیزم 

انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

الهییی بمونید برای هم .به خدا قسم انگار بابامو توصیف کردی خدا به اینطو مردا عمر باعزت بده سلامتی بده پدر من گله.همسرمم بد نیس 😃😃😃😃😃😃😃😃

💛•... موقعیتی رو قضاوت نڪن ڪه تجربه اش نڪردی...🖤