2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

10ساله باردارنمیشم  هرکی تو فامیل و اشنا خبربارداریشو میده غصه م میگیره حسادت نمیکنم فقط میگم ...

هعی خیلی سخته میدونم دعا میکنم که به چیزی که میخوای برسی🥲💕

خیلی تنهام نه  رفیقی نه هیچی ی رلم دارم که زیاد اوکی نیست باهام خیلی خیلی تنهام

عزیزم غصه نخور منم مثل خودتم قبلنا کلی دوست و رفیق داشتم انقد نمک نشناسی کردن همه رو کنار گذاشتم از اونا ک هیری بم نرسید اومدم وارد یه رابطه ای شدم که مثلا دیوانه وار عاشقم بود اما به خیانت و دروغ و پنهون کاری ختم شد ولی چیکار میتونم بکنم فقط میتونم چشمامو ببندم و بگذرم

برای شفای برادرم الان بیمارستانه تویکماه دوبار تشنج کرده تورووخدااا دعاش کنید دیگ تشنج نکنه😭♥ ماما ...

انشاءالله که زودتر خوب و سالم مرخص میشه 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
10ساله باردارنمیشم  هرکی تو فامیل و اشنا خبربارداریشو میده غصه م میگیره حسادت نمیکنم فقط میگم ...

چه عجب ای وی اف نکردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدا شفا بده گلم چشم دعا میکنیم😔😔💕

مررسی😭♥

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

انشاءالله که زودتر خوب و سالم مرخص میشه 

مرسی توروخدا دعاکنید دیگه تشنج نکنه😭♥

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

عزیزم غصه نخور منم مثل خودتم قبلنا کلی دوست و رفیق داشتم انقد نمک نشناسی کردن همه رو کنار گذاشتم از ...

چقدر بد امیدوارم در آینده به بهترینا برسی طوری که گذشته رو فراموش کنی عزیزم واسه منم دعا کن حال روحیم خوب بشه