2821
2789
خیلی خوبه پروبیوتیکه هم سیستم ایمنی رو تقویت میکنه هم گوارش رو برا یبوست هم کاربرد داره من به بچم ...

همیشه میدی؟

من بچه م اگزما داره میزنه الرژیک هست

دکتر گفت بهش اینم بده کنار داروهاش برای الرژی هم‌خوبه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید  بارداری پر استرسی گذروندم برا همین بچم اینجوری بود با دارو خوب نمیشد شبا همش بی قر ...

منم بارداری خیلی بدی داشتم.

بچه من تا ۶ ماه شبا همش راه رفتم بغلم بود.

دیه خوب شد کم کم.

ولی مریض هم بود.

خیلی مریضی ما و ارامشمون تو بارداری مهمه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
همیشه میدی؟ من بچه م اگزما داره میزنه الرژیک هست دکتر گفت بهش اینم بده کنار داروهاش برای الرژی هم‌ ...

دکتر بچه من هرچندوقت یکبار میده

اولین بار برای یبوستش تجویز کرد

بقیش زمانی که تند تند سرما میخوره که سیستم ایمنی ش تقویت بشه

من یه زمانی مرتب میدادم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر

ولی یه بار دکتر یه کپسول تجویز کرد تخمیری بود گفت اونو باز کن بریز تو ماست یا آبمیوه بهش بده

گفتم کیدی لاکت هم بدم گفت نه این از اونم بهتره

منتها یه بویی میداد پسرم اصلا نخورد اونو 

گیاهی بود

منم بارداری خیلی بدی داشتم. بچه من تا ۶ ماه شبا همش راه رفتم بغلم بود. دیه خوب شد کم کم. ولی مریض ...

شدید 

بیشتر هم حال روحی تا جسمی 

دقیقا حال روحی مادر منتقل میشه به نوزاد 

دکتر بچه من هرچندوقت یکبار میده اولین بار برای یبوستش تجویز کرد بقیش زمانی که تند تند سرما میخوره ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی حالا فردا ببیتم با چی میتونم قاطی کنم که بخوره

شدید  بیشتر هم حال روحی تا جسمی  دقیقا حال روحی مادر منتقل میشه به نوزاد

آره من ی سری ی اتفاقی افتاد من خیلی استرس کشیدم ، بچم حرکاتش تغییر کرده بود تو اون دوره. میفهمیدم حال من روش اثر گذاشته

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون