2777
2789
عنوان

بیایید یه چالش باحال ذهنتو درگیر کن😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
باهم برن جنگل...

یهو یه شتر بالدار تک شاخ از وسط جنگل با یه حلقه و آیفون پرومکس ظاهر میشه و میگه:

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره میگه چ جالب منم شورتم خال خالیع میخوای نشونت بدم؟

و دختره میزنه زیر گریه آشو پرت میکنه و داد میزنه مامااااان

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

و دختره میزنه زیر گریه آشو پرت میکنه و داد میزنه مامااااان

پسره میترسه خم میشه ظرف اشو برداره بده ب دختره ک شلوارش جر میخوره واقعا شورتش خال خالی بود دختره ک دید دروغ نگفته ...

دختره میگه میگه لازم نیست خشتکت پاره س معلومه😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️بعد پسره یه نگاه به هوا میندازه و یه نگاهم به اون پایین و خلاصه با یه لبخند ژکوند...

پسره میترسه خم میشه ظرف اشو برداره بده ب دختره ک شلوارش جر میخوره واقعا شورتش خال خالی بود دختره ک د ...

میگه من عاشق خال خالی ام اگه قول بدی برا منم بخری زنت میشم ولی به یه شرط...

میگوزه 😂

😂😂😂این میشه که دختره میفهمه پسرای لفظ قلم شوهر نمیشن و شوهر فقط کسیه که جلوت با اون داستان خال دار....بله این شد که جواب مثبت داد

یهو یه شتر بالدار تک شاخ از وسط جنگل با یه حلقه و آیفون پرومکس ظاهر میشه و میگه:

من عاشق یکی شدم ولی نمیتونم بش بگم 

میتونی کمکم کنی ؟

دختره میگه....؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○