2789
مزایایی ک داره اینه ک پخته میشه و دیگه میدونه اززندگی و شریک عاطفی و رابطش چی میخاد عاقلانه تر عمل م ...

وای دقیقا ولی همین دقیق بودن نمیزاره آدم هیچ کسیو انتخاب کنه🥺🥺🥺🥺چون هیچ مردی همه چیو با هم نداره .

منظورم از همه چی اعتقاد و اخلاق و کار خوب و خانواده ی خوب هستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به فرهنگ جامعه ای داره که توش زندگی می کنه 

توی یه جامعه سن مناسبیه و به تبع اون دختر احساس طراوت و شادابی خودش رو داره 

یه جای دیگه هم که تا اون سن باید بچه هاش مدرسه ای شده باشن، احتمالش هست که اون دختر احساسات منفی داشته باشه و به قول شما جذابیت‌ها شو از دست بده

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من فقط نظرم و گفتم ... اونم منظورم اسی بود نه شما پس دلیلی نداره شما جواب بدی

هزاران هزار دختر مجرد تو این سن هست و ممکنه خوندن این کامنت ناراحتشون کنه خیلی مسخره اس که بگین فقط به اسی گفتین اینجا یه سایت عمومیه

خب نگاه کنید بالاخرخ چ زن چ مرد قیافشون از ی سنی ب بعدمیوفته و این اخلاق و همین پختگیه ک کیمونه

درسته جانم اما اولین ملاک آقایون ظاهره یعنی ی دختر هرچقدر خوب و خانوم ظاهرش خوب نباشه تنها می مونه 😘

وای دقیقا ولی همین دقیق بودن نمیزاره آدم هیچ کسیو انتخاب کنه🥺🥺🥺🥺چون هیچ مردی همه چیو با هم نداره ...

اره ولی یکم باید واقع بین بود هیچکس کامل نیست البته چیزایی ک گفتی طبیعیه و نیازاولیه ست مثل کار واخلاق و خانواده خوب ،همون انتخاب سختترشه بهتراز ازدواج اشتباهه

اینایی ک توسن پایین ازدواج کردن خیلیاشون(حداقل اونایی ک اطرافم دیدم) احساسی تصمیم گرفتن الان بدجور گیر کردن و خوشبخت نیستن

پس ادم یاازدواج نکنه یا ازدواجی کنه ک خوب باشه و آرامش داشته باشه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دختر عمم ۳۸سالگی ازدواج کرد باید ببینی زندگیشو شوهرش  از همه نظر عالیه ایقد محبت میکنه بهش ک نگ ...

شوهرش چندسالشه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
مننظرم اینه که پسر بالای 30 سال برای دختر جذابیت داره؟

جذابیت از چه نظر ؟

ظاهری ؟، بستگی به ظاهر شخص داره که به دل طرف بشینه 

رفتاری  ؟ بازم اینکه چقدر اون آقا روی خودش کارکرده باشه از نطر شخصیت.

مرنج و مرنجان