2777
2789
عنوان

چجوری زیست رو حفظ میکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 63 پست
عزیزم زیست مفهومیه حفظ کردن جواب نمیده شما باید اون رو بفهمید، سعی کنید برای خودتون توضیح بدین 

همین دیگه مشکلم اینجاس انقد ذهنم مشغوله اصلا هیچی نمیفهمم

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر تجربی سال سوم دبیرستان زمان ما عین بلبل زیست و جواب میدادم، رمزمم این بود که خرخون بودم خی ...

منم خرخونم😐 ولی خب این فصل اصلا نمیتونم حفظ کنم بقیه رو خیلی خوب میفهمیدم

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
اول خوب بفهم یه کاغذ بیار یادداشت کن هرچی فهمیدی بعد با ادبیات خودت توضیح بده

امتحان کنم  ببینم میشه 

منم مثل تو ..پشیمونم که رفتم تجربی من درسم عالی بود

منم درسم عالی بود 

از رشته م پشیمون نیستم 

از اینکه مثل خر خوندم و دیپلم با معدل عالی گرفتم 

بعد یهو عروس شدم درسو بوسیدم گذاشتم کنار 

این. چه کاری بود 

خب اگه قرار بود ادامه ندم چرا به یع دیپلم مهارت خانواده اکتفا نکردم 

اگع تلاش کردم و خودمو کشتم معدل بالا دیپلم تجربی گرفتم خب چرا ادامه ندادم یهو فازمو عوض کردم 

هعیییی 

همین دیگه مشکلم اینجاس انقد ذهنم مشغوله اصلا هیچی نمیفهمم

خب اینطوری نمیشه خوند چندتا نفس عمیق بکشید مثل یک فردی که هیچ دغدغه ای نداره با ذهن خالی شرپع به خپاندن کنید 

من خودم این کار رو میکردم با اینکه خیلی ذهنم آشفته بود تصور میکرد کار دیگه ای ندارم

دلم هیجی نمیخواد

یادش بخیر تنها درسی که بلانسبت مثل خر میخوندم بعد توی کلاس عین گاو هیچی نمیفهمیدم ..چه شبها که بیخوا ...

دقیقا من باید تا ساعت ۳ بشینم بخونم😅

همون حیف این همه تلاش برا من خلاصه شد توی پختن و شستن و کهنه کردن بچه 

خب چرا ادامه ندادی؟ دوست نداشتی؟

همون حیف این همه تلاش برا من خلاصه شد توی پختن و شستن و کهنه کردن بچه 

من از ازدواج پشیمون نیستم. خانه داری خیلی قابل احترامه. 

ولی خب اگه قرار بود از اول نقش خانه داری انتخاب کنم چرا اینقدر زحمت رشته سخت و معدل بالا به خودم دادم 

زمین شناسی زیست شیمی من همه رو بیست یا نوزده میشدم. خیلی میخوندم خیلی

خب اینطوری نمیشه خوند چندتا نفس عمیق بکشید مثل یک فردی که هیچ دغدغه ای نداره با ذهن خالی شرپع به خپا ...

وای خدا روانی شدم🥲