evans مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 عنوان دکتر قلابی 🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 47 پست دوستان ی دکتر رفتم( طب سنتی )کد نظام پزشکی ش رو وقتی استعلام گرفتم و اسمش زدم ی شخص دیگه تو گوگل بالا امد الان باید چی کار کنم ؟ممکنه کد نظام پزشکی ی شخص بعد چند سال منقضی بشه و همون کد به ی دکتر دیگه بدن؟ 🫒 1402/01/28 | 21:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 سلام من پزشک امکان نداره هر کسی فوت بشه هم کدش میمونه ایشون متقلب بودن به نظام پزشکی شکای ... ممنوناگه شکایت کنم برای خودم دردسر نمیشه ؟میتونم هزینه های اضافه و زیادی که ازم گرفته رو پس بگیریم ؟ 🫒
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 اگه شکایت کنم هی باید برم بیام ؟؟ نمیخواهم بی افتم تو دردسر سرکار میرم وقتش هم ند ... ن بابا شکایتو میدی نظام پزشکی اونا خودشون میرن با شکایت قانونی فرق دارهخودشون میرن تخقیق و توبیخش میکننشما در واقع داری نظام پزشکی رو مطلع میکنی
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 خیلیییییی مشتری داره و همه ازش تعریف میکنن مردم ساده ی ما
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 سلام من پزشک امکان نداره هر کسی فوت بشه هم کدش میمونه ایشون متقلب بودن به نظام پزشکی شکای ... ببخشید میشه پیام بدم بهتون کدش بدم شما هم چک کن نرم فردا ضایع بشم 🫒
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 ن بابا شکایتو میدی نظام پزشکی اونا خودشون میرن با شکایت قانونی فرق داره خودشون میرن ت ... اها پس خودشون طرف حسابن 🫒
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 ممنون اگه شکایت کنم برای خودم دردسر نمیشه ؟ میتونم هزینه های اضافه و زیادی که ازم گرفته رو پس بگیر ... دردسر رو مطمئنم نمیشه بله وقتی نظام پزشکی گیرش بندازه میرید میکید عزینه ها و عپارضوالانم اگر حالت خوب نیس ختما حتما برو بیمارستان و بشون بگو داروگیاهیاتو میتونه خطرناک باشه
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 ببخشید میشه پیام بدم بهتون کدش بدم شما هم چک کن نرم فردا ضایع بشم اره پیامم بده
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 عزیزم میتونی شکایت کنی ازشون خیر نظام پزشکی شخصیه قابل انتقال نیست ایشون تو برگه ای که به من داد کد نظام پزشکی ش نوشته بود به همراه اسم اسم فقط زدم گوگل اسم ی آقای پیری آمد با همون کد نظام پزشکی 🫒
b_sarzamintar_azbaad عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5189 خیلیییییی مشتری داره و همه ازش تعریف میکنن اسمشو میگی؟ از روابط انسانی خستهم؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 دردسر رو مطمئنم نمیشه بله وقتی نظام پزشکی گیرش بندازه میرید میکید عزینه ها و عپارضو ا ... نمیتونم فقط چشمام خیلییی سنگینه 🫒
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 نمیتونم فقط چشمام خیلییی سنگینه دارو ک داد چ بود؟تب و لرز نداشتی؟کسی پیشته؟
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 دردسر رو مطمئنم نمیشه بله وقتی نظام پزشکی گیرش بندازه میرید میکید عزینه ها و عپارضو ا ... تازه سه نفر هستندو تا هم منشی و همکار داره که دارن طب سنتی انجام میدن مثل تیغ زدن پشت بیمار خون گرفتن و... و مدرکی چیزی ندارن 🫒
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 دارو ک داد چ بود؟ تب و لرز نداشتی؟ کسی پیشته؟ اره هستن پیشم داروی آرام بخش خواب و ی چی دیگه میگه عصاره هست گفتم خونم غلظه صورتم دچاره فلج بله کلی قرص اعصاب قلب آرام بخش داد ۳۸۰ت! 🫒
ماهتابانمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 1791 اره هستن پیشم داروی آرام بخش خواب و ی چی دیگه میگه عصاره هست گفتم خونم غلظه صورت ... عجب تیغ زنیه اگ بری دکتر بری حضوری معاینه ت کنهکدوم شهری؟