2777
2789

سلام من بلغمی ام زود چاق میشم دیر کم میکنم 

واینکه برای خاله م برای کوچک کردن س ی ن ه راهی قطعی هست تو طب سنتی؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه گودی زیرچشم وتیره شدنش چی خوبه

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
سلام من بلغمی ام زود چاق میشم دیر کم میکنم  واینکه برای خاله م برای کوچک کردن س ی ن ه راهی قطع ...

سیاه دونه حس میکنم وقتی قبلنا استفاده میکردم خوب بود برا کم کردن وزن 

استفاده کنم روزی ۲۱دونه رو یانه ؟

ولی من بیشتر میخوردم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سلام من بلغمی ام زود چاق میشم دیر کم میکنم  واینکه برای خاله م برای کوچک کردن س ی ن ه راهی قطع ...

غذاهای با طبع سرد و تر و غذاهای سرد و خشک برای این افراد مضر هستند. یکی از مهمترین دلایل علمی استفاده نکردن از این نوع غذاها پایین بودن PH آنها است که در بدن ایجاد اسیدوز می کنند .اسیدوز روی اعصاب مرکزی اثر مخربی می گذارد و این سیستم را به مرور فلج می کند ،

مصرف گرمیجات برای شما توصیه میشود ،سیاهدانه عسل آجیل ادویجات گرم(دارچین،زنجبیل،زردچوبه،فلفل).

مصرف لبنیات با مراعات ،سردجات برای شما ممنوعه یا به حداقل برسونید  

برای خالتون ک پرسیدید اطلاعاتی ندارم متاسفانه🙏🙏🙏🙏

واسه گودی زیرچشم وتیره شدنش چی خوبه

مطالب زیادی گذاشتم مطالعه کنید. 

رفع تیرگی زیرچشم خیار حلقه کنید بزارید،الوئه ورا خوبه،روغن آرگان هم برای مو هم برای پوستتون و رفع تیرگی زیر چشم خوبه ،

روغن بنفشه ،با چندین بار مصرف نتیجه میگیرید

نسخه‌هایی نتیجه بخش برای درمان کم‌خونی کدامند؟

🔸مصرف ماش در خورشت‌ها یا به صورت ماش پلو، علاوه بر تولید خون موجب ارتقا کیفیت خون نیز می‌شود

📍مصرف شیره انگور به صورت شربت یکی دو ق در یک لیوان آب روزی دو تا سه بار، بسته به شدت کم‌خونی

📍آب حاصل از پختن راسته یا فقرات گوسفند موجب تولید خون لطیف با حرارتی ملایم می‌شود(۳۰۰ گرم فقرات+ ۴ لیوان آب+ پیاز، نمک، زردچوبه)

📍سیب زرد شیرین یک تا دو عدد رنده ریز شده به علاوه یک سوم لیوان گلاب و عرق بیدمشک به علاوه یکی دو ق غ شیره انگور

📍آب حاصل از پخت نخود آبگوشتی به همراه فقرات گوسفندی (دو مشت نخود از قبل خیس خورده، ۳۰۰ گرم فقرات، ۵ لیوان آب، زردچوبه، نمک، پیاز) آهسته بپزد تا یک لیوان عصاره غلیظ بماند نخود و فقرات را جدا کنید و فقط آب آن میل شود.

غذاهای با طبع سرد و تر و غذاهای سرد و خشک برای این افراد مضر هستند. یکی از مهمترین دلایل علمی استفاد ...

یک دنیا ممنون

خواص منحصر به فرد گلاب

🌸گلاب بشدت اشتها آور بوده و خوردن گلاب اعصاب را آرام میکند و برای بچه های بیش فعال بی نهایت آرام بخش است (و به همین دلیل ضدافسردگی بودن، آرام بخش بودن معجزه آسا و اشتها آور بودن آن در مواقع غم و عزاداری از گلاب استفاده می شود).

🌸 اگه دهانتان آفت زده ، اگه دندان درد دارید گلاب را دریابید، غرغره کردن گلاب آفت و دندان درد را از بین می برد.

🌸 بهترین روشن کننده پوست، بهترین شامپوی ضد ریزش مو و ضد افسردگی پس از زایمان برای مادرها هم گلاب است!

سودام غلبه کرده چیکارکنم

دمنوش ترکیبی  از گل گاو زبان، سنبل الطیب، زیرفون، به لیمو و … تهیه کنید، به دلیل ترکیب موجود در آن خواص زیادی دارد و یکی از دمنوش‌هایی است که با ایجاد آرامش، کاهش اضطراب و عصبانیت به درمان سودا کمک می‎کند.

همچنین دمنوش بادرنجبونه،دمنوش آویشن  ،دمنوش رزماری + گل محمدی،دمنوش گزنه ،دمنوش بابونه ،به شما کمک میکنه ،

دمنوش از ترکیب پرسیاوشان و مرزنجوش و بابونه تهیه می‌شود که ترکیب هر 3 این ماده برای غلبه بر سودا بسیار مفید هستند و نقش موثری در دفع آن دارند. به‌علاوه این دمنوش برای از بین بردن مشکلات گوارشی و معده نقش مهمی دارد و مانند دمنوش‌های دیگر از آن به‌عنوان دمنوش آرامش‌بخش هم استفاده می‌کنند.

سودام غلبه کرده چیکارکنم

• 1- افرادی که دچار مزاج سودایی هستند، پوست خشک، خشن و تیره‌ای دارند، بنابراین دمنوش‌ها حتما باید خاصیت جوان‌سازی را داشته باشند و این افراد را از چین و چروک‌های زودرس نجات دهند.
  • 2- سودا باعث ایجاد افسردگی و ناامیدی در افراد می‌شود و افکار منفی آن‌ها را فعال می‌کند، طوری‎که افرادی دچار مزاج سودایی هستند، زندگی را همانند کابوس می‌دانند. به‌همین دلیل، بیشتر دمنوش‌هایی که معرفی شد، خاصیت آرامش‎بخشی و آرامش اعصاب را دارند تا این اختلالات روانی را به‌ حداقل برساند.
  • 3- این افراد دچار بی‌خوابی می‌شوند و ساعت خوابشان به هم می‎‌خورد و خوب نمی‌توانند بخوابند. برای این‌که خواب منظمی داشته باشند، به دمنوش‌هایی اشاره کرده‎ایم که این خاصیت را هم دارند.
  • 4- سیستم گوارشی این افراد ضعیف می‌شود و بیشتر آن‌ها‌ دچار یبوست می‌شوند. به‌‌همین خاطر در دمنوش‎های غلبه بر سودا به خاصیت تقویت سیستم گوارش هم اشاره شده و برای این افراد نقش مهمی دارند.

مریمی انشاالله تونسته باشم بهتون کمک کرده باشم ،التماس دعا🙏🙏🙏

مطالب زیادی گذاشتم مطالعه کنید.  رفع تیرگی زیرچشم خیار حلقه کنید بزارید،الوئه ورا خوبه،روغن آر ...

ممنون

روغن بنفشه چجوری باید استفاده کرده؟ 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

جالب بدونید ، سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج‌ها توصیه می‌شود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است !👌🏻

▫️خونساز و مصفای خون

▫️ مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست

▫️ هضم‌کننده غذا‌های سنگین

▫️ دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا

▫️کاهنده چربی کلسترول خون

▫️ ضدعفونی‌کننده محیط معده

▫️ پاکسازی‌کننده خون و کبد