2777
2789
عنوان

کنکورم

214 بازدید | 27 پست

فقط من برای کنکور خوندن شل هستم یا اکثریت همینن؟😑شب جو گیر میشم برای خودم برنامه میریزم 

صبح ک میشه رغبت نمیکنم کتاب باز کنم وقتی هم ک میام یه مبحث رو میخونم تست بزنم حوصلم سر میرا میبندم😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینم، دوازدهمم

تو این سه سال دبیرستان هیچکاری نکردم گفتم برای کنکور بخونم، که اونم نخوندم. نه تفریح کردم نه درس خوندم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزم سعی کن این زمانی ک داری تا روز کنکور هیچ تایمت هدر نره چون واقعا بعدش حسرت میخوری .مهم ترین دو ...

اره پارسال ک کنکور دادم سر جلسه سوالا خیلی برام راحت میومد با اینکه زیاد نخونده بودم همش میگفتم اگ ۱ ماه هم وقت داشتم میتونستم بزنم تست هارو اما موقع عمل ک میشه نمیتونم خوب درس بخونم آن خودمو سرزنش میکنم خودمم خسنه شدم

الان نمیخونی مگ؟برای تیر ثبت نام کردی

چرا، ثبت نام کردم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.