2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 18 پست
عزیزم اگه میشه برام دعا کن میگن دعای بقیه زودتر میگیره دعا کن ب حق این ماه رمضان شوهرم سربه راه شه ب ...

ایشالله خدا سر به راهش کنه و زندگیتون گرم تر بشه... فقط یه نصیحت خواهرانه دو تا چیز رو رعایت کنی یکی شکم و دیگری زیر شکمش بعدم آیت الکرسی بخون فوت کن تو غذاش و اینکه هر وقت حموم رفتی غسل اویس قرنی کن و تو نمازات به خدا تکیه کن امیدوارم زندگیت گرم بشه و خوشبخت بشی

ایشالله خدا سر به راهش کنه و زندگیتون گرم تر بشه... فقط یه نصیحت خواهرانه دو تا چیز رو رعایت کنی یکی ...

قربونت ممنون از دعای قشنگت 

خواهر مشکل ما همون زیر شکمه من کلی مشکل دارم شوهرمم حس میکنم خیلی زیاده خواهه چون رابطه های مختلف و جورواجور داشته من ب چشمش نمیام من انگشت کوچیکه اونام نمیشم چهرم خوبه بد نیست اما اندامم افتضاح لاغرم و سینه و باسن صاف،اندام تناسلی خییییلی تیره وکم حجم حتی انقد بدشانسم چروکیده هم شده با اینکه هنوز ۲۰ سالمه!!

اونا هیچی بوی بد دهانم دارم هرچی دنبال درمان رفتم قائده نداشت بخدا خیلی بهداشتی رعایت میکنم،  کلا همه اینا اعتماد به نفس برام نزاشته موقع رابطه انقد استرس دارم فقط ب عیبام فکر میکنم انقد ک واژنم خشک میشه، خلاصه رابطه مون خیلی کمه شوهرمم میلش زیاده بخاطر همینم منو نمیخواد اما بازم من دلم نمیخواد زندگی بچم خراب بشه این بود مشکلات من تو تاپیکای قبلمم هست ببخشید سرتو درد اوردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت ممنون از دعای قشنگت  خواهر مشکل ما همون زیر شکمه من کلی مشکل دارم شوهرمم حس میکنم خیلی ...

راجع به اندامت شاید تیروئید پرکار داری برو آزمایش بعدم سعی کن باشگاه بری تاثیر داره 

راجع به اندام تناسلی بگم الان دکترایی هستن که لابیا پلاستی میکنن یعنی زیبایی واژن 

راجع به بوی بد دهان دوتا دلیل مهم هست اولی دندون و دومی معده حتما مال یکی از این دوتا ست. سعی کن داروهایی که خشکی معده میارن نخوری و آب زیاد بخور اینا تاثیر دارن. دعا میکنم حال دلت خوب بشه. منم تو زندگیم مشکل کم ندارم به قول معروف زندگیمو با دندون حفظ کردم یه چیزی هم میگم حتما جدی بگیر بابت رابطه ی نامتعارف همسرت تاکید کن که بیماری‌های جنسی زیاده و از زگیل تناسلی و سوزاک بگو و بعد ایدز اینجوری اونم به خودش میاد بگو دوست داری یه درد لا علاج بگیری که هیچی ترحم هم بهت نکنه برو دنبالش... خواهرم هیچکاری نشد نداره توکل کن به خدا به همسرت هم گرمی زیاد نده خودت هم زنجبیل بخور ولی به اون نده سعی کن غذاهای خنک بدی بهش

راجع به اندامت شاید تیروئید پرکار داری برو آزمایش بعدم سعی کن باشگاه بری تاثیر داره  راجع به ا ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی 

تیروئدم مشکل نداره چون شیش ماه یکبار چکاب میدم،  دندونم مشکل نداره چون از بچگی این مشکلو دارم، کلی دارو مصرف کردم برا معده و سینوزیت،  راستش روزی هزار بار برا شوهرم توضیح میدم ک این کارل جز پشیمونی دستاوردی نداره اونم میگه چشم اما میدونم از ی گوشش دره اون یکی دروازه 

متاسفانه اطراف ما چند نفری هستن ک چندتا همسر دارن اونم میاد میگه خوشبحال فلانی دوتا زن داره 

میگه ما مردا چن تا زن داشتنو نشونه قدرت میدونیم 

خلاصه ک همیشه میترسم ی کاری دستم بده